Το μεσημέρι της Πέμπτης (7/4), η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στους τηλεθεατές της το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και κάποιες μέρες. Ήδη είχε αποκαλύψει πως πονάει, ωστόσο θέλησε να το επαναλάβει και στη σημερινή εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, με αφορμή ερώτηση τηλεθεάτριας της η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται με πόνους στο πόδι της.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για το πρόβλημα υγείας της

«Εάν με ρωτάς εγώ νιώθω 28 χρονών, σήμερα που πονά το πόδι μου μια με δύο μέρες άντε 35 και εκεί θα μείνω, άσχετα αν όλη η Ελλάδα και εγώ ξέρουμε την ηλικία μου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ

Το μεσημέρι της Πέμπτης (7/4), η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την αυριανή (8/4) εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και τον καλεσμένο που θα βρεθεί στο Φως στο Τούνελ προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση της Πάτρας.

Ο καλεσμένος αυτός αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μάνο Δασκαλάκη, τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε, θα μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία πολυαναμενόμενη συνέντευξη, ενώ είναι σίγουρο πως η εκπομπή θα σημειώσει και πάλι ρεκόρ τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσο έκανε την προηγούμενη Παρασκευή).