Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (7/4) στην εκπομπή Super Κατερίνα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας της καθώς και στην συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όπως εξήγησε, οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα είναι καταιγιστικές και μάλιστα θα παρακολουθήσουμε και ορισμένους φόνους που θα συνταράξουν (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα 7/4 στο επεισόδιο).

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τον Σασμό

«Στα επεισόδια που γυρνάω τώρα αρχίζει να γίνεται λίγο κόντρα ρόλος η Αργυρώ. Πιστεύω ότι στη συνέχεια, και το θέλω, η Αργυρώ θα είναι ξανά μαζί με τον Αστέρη, με κάποιο τρόπο και νομίζω ότι αυτό θέλουν και οι σεναριογράφοι.

Η Αργυρώ δεν θα δεχτεί ότι ο Αστέρης δεν είναι ο δολοφόνος, έχει μια άρνηση, δεν μπορεί να το πιστέψει. Αυτό που θα πει είναι ότι δεν την ενδιαφέρει το πώς έγινε, αλλά ότι ο αδελφός της είναι νεκρός. Θα της πάρει μάλλον πολύ καιρό για να το ξεπεράσει και να το διαχειριστεί».

«Νομίζω ότι θα έχει ένα διχασμό ανάμεσα στο νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της και στον Αστέρη. Ο σεναριογράφος μας είπε ότι θα υπάρξει άλλος ένας φόνος», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε: «Μόνο ένας είπε; Κάποιοι θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, γιατί είναι βασισμένο και στο βιβλίο. Κάποια πράγματα θα κρατηθούν και πρέπει να κρατηθούν. Με βάση το βιβλίο σκοτώνεται η Βασιλική, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς, θα δούμε».

Όλη η αλήθεια - Πεθαίνει η Καλλιόπη;

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον χαρακτήρα της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμό, να δίνει τέλος στη ζωή της (δείτε εδώ αναλυτικά τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ).

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ ακόμα δεν έχει γραφτεί ποιο θα είναι το τέλος της Καλλιόπης.

«Θα γίνουν δυστυχώς πολλοί φόνοι στην σειρά. Και εγώ ρωτάω θα σκοτώσω πολλούς; Θα πρέπει να βγαίνω έξω μεταμφιεσμένη; Ευτυχώς όμως δεν με πολύ αναγνωρίζουν στο δρόμο. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Καλλιόπη να βάζει τέλος στην ζωή της. Συζητιούνται όλα αυτά ακόμη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.