Καλεσμένος στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του καθώς και στην προσωπική του ζωή.

Οι τελευταίες μέρες δεν είναι και τόσο καλές για τον ηθοποιό καθώς η μητέρα του νοσηλεύτηκε και μάλιστα χρειάστηκε να χειρουργηθεί (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Η αγάπη είναι ο μόνος δρόμος. Οι ρωγμές μας είναι πολύτιμες. Ήταν μια χρονιά μεγάλων αλλαγών και σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Άση Μπήλιου το έχει πει πολύ ωραία, αυτά τα κάνει ο Ουρανός. Το ξέρω και από ζωές φίλων, έρχεται ένα και έρχονται και τα υπόλοιπα.

Πάντα πίστευα ότι ένας ηθοποιός είναι ωραίο να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα. Αυτό που με ιντριγκάρει είναι να υπάρχει κάτι καινούργιο. Συνολικά ήταν 7 χρόνια στις εκπομπές. Δεν πάντα είχα τον ίδιο ενθουσιασμό γιατί όσο πιο πολύ χώρο εκείνο το κομμάτι άρχισε να μικραίνει ο χώρος για την υποκριτική.

Για μένα εξακολουθεί να είναι πιο ενδιαφέρουσα η υποκριτική. Αν υπάρξει μία πρόταση για παρουσίαση εκπομπής άλλου είδους και όχι για πρωινό το συζητάμε. Μιλώντας για το Metoo ανέφερε: «Είμαστε στην κατάσταση που ή θα είσαι με τους καλούς και θα ζητωκραυγάζεις “θάνατος, θάνατος” ή εάν πεις ο,τιδήποτε που μπορεί να φανεί θετικό τότε είσαι ο κακός. Έχουν αντιστραφεί λίγο περίεργα οι όροι».

«Με την Κατερίνα πιο πολύ ήμασταν μαζί στην εκπομπή παρά...»

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος στην Κυπριακή τηλεόραση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου. Την ίδια στιγμή μίλησε για την τριβή τους στην εκπομπή.

Προς το παρόν δεν έχουν ξεκαθαρίσει τον λόγο για τον οποίο χώρισαν, ωστόσο και οι δύο έχουν εξηγήσει πως νοιάζονται ο ένας για τον άλλον.

«Λέγαμε πολλές φορές με την Κατερίνα ότι πιο πολύ είμαστε μαζί τα πρωινά στην εκπομπή παρά τις υπόλοιπες ώρες. Και γω είχα πει ότι δεν αντέχω γι’ αυτό και είχα πει ότι δεν θα ξανακάνω πρωινό.

Το ότι δυο μεγάλοι άνθρωποι αποφασίζουν να μην είναι μαζί για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν έχει να κάνει καθόλου με τα παιδιά.

Το 2018 είχα μια περιπέτεια υγείας που με έβαλε δε μια διαδικασία να σκεφτώ και να αποφασίσω πως ότι είναι που θα ήθελα να κάνω, θα πρέπει να το κάνω τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.