Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (5/4) ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας, ωστόσο άθελά του, μπέρδεψε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Μόλις λίγο καιρό μετά τον ομηρικό καυγά τους στις εκπομπές τους (δείτε εδώ τι είχε συμβεί ανάμεσά τους), οι δυο κυρίες δεν ασχοληθεί η μία με την άλλη. Επειδή όμως ο Σταύρος Μπαλάσκας, είχε κανονίσει να βγει στο Love it μετά το Super Κατερίνα κάπως τα μπέρδεψε και είπε την Καινούργιου... Μαλέσκου.

Η απάντηση του Μπαλάσκα στην Καινούργιου μετά το μπέρδεμα με τη Μαλέσκου

«Είστε φίλες απ΄ ότι ξέρω», της είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας με την Καινούργιου να απαντά: «Δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα, δεν πειράζει...»!

Τι είπε ο Μπαλάσκας για την υπόθεση στην Πάτρα στον αέρα της εκπομπής

«Ήταν απομονωμένη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Όταν τη συλλάβαμε δεν την είπαμε καν για σύλληψη για να μην τρέξει, να μην χτυπήσει, να μην κάνει κακό στον εαυτό της, Είχαμε στο μυαλό μας και είχαμε τις εντολές, να προσέχουμε πάρα πολύ ώστε να μην υπάρξει ούτε μία γρατζουνιά επάνω στη Ρούλα.

Όταν την πήραμε την πήγαμε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και υπήρχαν αστυνομικοί οι οποίοι ήταν εντεταλμένοι, οπτικά να την παρατηρούν συνεχώς για να μην κάνει κακό στον εαυτό της. Παρόλα αυτά είδατε ότι η γκέλα πήγε να γίνει από το ψέμα της μαμάς της. Δράσαμε άμεσα εμείς, τη ρωτήσαμε, το κατέθεσε, το υπέγραψε, την είδε ιατροδικαστής, δεν βρήκε τίποτα πάνω της και έκλεισε. Εμείς αυτά τα περιμέναμε.

Πάντως και εκείνη δεν είχε τάσεις ούτε να αυτοτραυματιστεί, ούτε να χτυπήσει, ούτε να κάνει κακό στον εαυτό της. Ήταν σχεδόν κατατονική κατά όλη την κράτησή της. Έτρωγε και δεν μιλούσε. Οι αστυνομικοί απαγορεύονταν να της μιλάνε», κατέληξε.