Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της και με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε η Εριέττα Κούρκουλου για την εγκυμοσύνη της, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της μία άγνωστη ιστορία από την εποχή που γέννησε το τρίτο παιδί της, τη Βαλέρια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά με τα παιδιά της και μάλιστα, πριν από λίγο καιρό προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για τις τρεις κόρες της (δείτε εδώ τι είπε).

Τα συγκινητικά λόγια της Ελένης Μενεγάκη

«Εγώ θέλω να πω ως μάνα τεσσάρων παιδιών κάτι. Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, τη Βαλέρια, είχα δεχτεί ένα γράμμα-mail στην εκπομπή που μου έλεγε μία γυναίκα ότι την ενοχλεί η χαρά μου για τα παιδιά, της δημιουργούσα τεράστιο πόνο και εκνευρισμό και να μην το δείχνω.

Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα, είχαμε μιλήσει, της εξήγησα πώς το έβλεπα εγώ, τη ρώτησα αν θέλει βοήθεια για να τη συστήσω σε γιατρούς να δει τι είναι αυτό που την καθυστερεί από το να αποκτήσει παιδί. Να μη σας τα πολυλογώ, δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως σχέση, ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μηνών, μου έστειλε ξανά ένα γράμμα που μου έλεγε ότι είναι έγκυος, ότι είναι ευτυχισμένη και αν θα μπορούσα να τη συγχωρέσω από τα σκληρά λόγια που μου έγραψε.

Με την κίνηση που κάνει η Εριέττα, αλλά και άλλες γυναίκες να φωτίσουν μία αλήθεια. Ναι αισθάνεται πίκρα κανείς όταν δε μπορεί να κάνει παιδί, δεν είναι όμως κάτι κακό. Αυτό νομίζω εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της στη Μαρίνα

Με αφορμή την εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ με την κόρη της, η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης (15/2) προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της στη μικρή Μαρίνα καθώς και για τη μέρα που την είδε μπροστά της στο μαιευτήριο.

Όπως εξήγησε αυτή ήταν η μοναδική εγκυμοσύνη στην οποία δεν αισθανόταν καούρες, ενώ όταν γεννήθηκε η Μαρίνα είχε μαύρα πεταχτά μαλλιά, τα οποία στη συνέχεια άλλαξαν και έγιναν ξανθά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια άλλωστε κάνει πολύ συχνά αναφορές στην κόρη της, Μαρίνα, μιας και της έχει μεγάλη αδυναμία.

«Στο τελευταίο μου μωρό, δεν είχα καούρες, παρόλο που γεννήθηκε με τα πιο πολλά και μαύρα μαλλιά και μετά άλλαξαν χρώμα. Ήταν κατάμαυρα και όρθια…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.