Η αποκαλυπτική περιπέτεια του Νίκου Κοκλώνη με τη Νατάσα Καλογρίδη στη Βενετία συνεχίζεται αυτή την Πέμπτη 10 Μαΐου, στις 00.15, όπως πάντα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

To Celebrity Travel ακολουθεί τα βήματα του Καζανόβα και τις ερωτικές του περιπέτειες. Ανεβαίνει στο θεωρείο του Δόγη στο ιστορικό θέατρο La Fenice, ψάχνει τα ίχνη του Βέρντι στο χώρο και ακούει τη θεϊκή φωνή της Κάλλας να συγκλονίζει την πλατεία.

Ο Νίκος με τη Νατάσα ακολουθούν τα λόγια του Σαίξπηρ στο Ρωμαίος και Ιουλιέττα και ταξιδεύουν στη Βερόνα.

Διαβάστε ακόμα: Eλένη Μενεγάκη: Τα πρώτα σχόλια της για την Eurovision! Τι είπε για την βαθμολογία Ελλάδας- Κύπρου; (Βίντεο)

Βουτούν σε γλυκές ιταλικές αλχημείες και χάνονται στα παραμυθένια πολύχρωμα στενά του Μπουράνο, μαδώντας μια μουσική μαργαρίτα, ζητώντας απάντηση για το πιο απλό αλλά βασανιστικό ερώτημα «Μ' αγαπά - Δε μ' αγαπά».

Η συζήτηση γίνεται ακόμη πιο προσωπική, το ίδιο και οι αποκαλύψεις. Κάποιος όμως παρακολουθεί διακριτικά και η κορύφωση δε θα συμβεί μέχρι κι εκείνος να μιλήσει…

Κι αφού όλοι αναζητούν αποδείξεις ο Mr. Travel «σκηνοθετεί» μία πολυσυζητημένη γνωριμία σ' ένα σκηνικό άκρως κινηματογραφικό.

Κι αν μπερδευτήκατε, η απάντηση είναι απλή. Celebrity Travel, Πέμπτη 10 Μαΐου, στις 00.15, στον ΑΝΤ1. Γιατί αυτό το ταξίδι στη Βενετία είναι μοναδικό. Ένα επεισόδιο χωρίς μάσκες, με πάθος και αποκαλύψεις .