Την Τετάρτη 25 Απριλίου όλα τα συναισθήματα θα χωρέσουν μέσα στο πακέτο της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Τρεις ιστορίες, με διαφορετική εξέλιξη η κάθε μία, θα μας καθηλώσουν και αυτό το βράδυ της Τετάρτης στην συχνότητα του Alpha.

Ο Στέλιος είναι πεντέμισι ετών, δεν έχει πάει ακόμα σχολείο, αλλά γνωρίζει να παίζει τέλεια στο πιάνο ένα κονσέρτο του Μπαχ. Μέσα σε ένα χρόνο έχει καταφέρει να γεμίσει το βιογραφικό του με βραβεία και παγκόσμιες διακρίσεις. Πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως παιδί –θαύμα, εκείνος όμως παραμένει ένα παιδί της ηλικίας του, που όταν κατεβαίνει από την σκηνή και το χειροκρότημα τελειώνει, του αρέσει να απολαμβάνει στην τηλεόραση τις περιπέτειες του Μπομπ του Σφουγγαράκη.

Ο Στέλιος έρχεται και ξαφνιάζει όλους με την άνεσή του. Τι θα γίνει όμως όταν δει μπροστά του «ολοζώντανο» τον αγαπημένο του Μπομπ Σφουγγαράκη;

Διαβάστε ακόμα: Εξελίξεις για το MEGA! To ΣτΕ αποφάσισε για νέα παράταση ζωής!

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα προσπαθήσει να ενώσει μια παρέα μετά από 38 χρόνια! Συντονιστής αυτής της ενέργειας είναι ο αποστολέας, ο Φώτης, που όσες φορές το επιχείρησε στο παρελθόν, οι προσπάθειες του στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία. Οι πέντε άνδρες ξαναβρίσκονται και τους παίρνει αρκετή ώρα να αναγνωρίσει ο ένας τον άλλον. Οι αλλαγές που έχει φέρει ο χρόνος στην εξωτερική τους εμφάνιση δεν περνούν απαρατήρητες και τα βιτριολικά σχόλια προκαλούν γέλια μέχρι δακρύων.

Η Σπυριδούλα εύχεται με αυτό το πακέτο, να συναντήσει επιτέλους την βιολογική της μητέρα. Τα τελευταία χρόνια, που την αναζητά, έχει τρομάξει με κάποιες φήμες και γεγονότα που συνδέονται με το πρόσωπο αυτής της γυναίκας. Τώρα, όμως, ξεπερνά τους φόβους της και είναι έτοιμη να αντικρίσει την αλήθεια κατάματα. Η εξέλιξη της ιστορίας φέρνει στην επιφάνεια απίστευτες συμπτώσεις που συνέβαιναν στις ζωές και των δύο γυναικών. Η Σπυριδούλα μένει άφωνη από τις αποκαλύψεις που θα γίνουν. Πώς θα αισθανθεί όταν μάθει ότι η μητέρα της τα τελευταία 16 χρόνια ζει μέσα σε ένα αυτοκίνητο; Μια ιστορία που θα συγκλονίσει!

Διαβάστε ακόμα: Νατάσα Καλογρίδη-Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Βενετία! (Βίντεο)

Δείτε το τρέιλερ: