Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Αρβανίτης: Το video - παρωδία του «Survivor» που έγινε top trend στα social media, ο αποχαιρετισμός στον Σπαλιάρα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και η «ΑR3ΝΑ»

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ-640x960
Ψυχαγωγία 09.04.2017 18:59
Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Η δημιουργική τρέλα και φαντασία είναι στο dna του δημιουργού Δημήτρη Αρβανίτη και του γιου του Γιώργου Αρβανίτη -γνωστό και ως ARVA- που υπογράφει τη μουσική στα σίριαλ του πρώτου -και όχι μόνο. Μάλιστα τα δύο αυτά στοιχεία αποδεικνύονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Μπορεί ο Γιώργος Αρβανίτης να τρέχει τον δικό του «μαραθώνιο» για να προλάβει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του για τη καθημερινή σειρά «AR3NA» που βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του STAR -καθώς πέρα από τον «Γιώργο» που υποδύεται, κάνει και τη μουσική επιμέλεια όλης της σειράς-, αλλά όποτε βρίσκει χρόνο ασχολείται με μια άλλη μεγάλη του αγάπη: Το Youtube. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Εκεί, λοιπόν, έχει φτιάξει το δικό του κανάλι προκειμένου να ενημερώνει τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη δουλειά του (μουσική / entertaining), καθώς φτιάχνει με καλούς του φίλους (Γιάννη Χατζηγεωργίου, Γιάννη Σπαλιάρα, Γιώργο Μανωλόπουλο κ.ά) διάφορα video, διακωμωδώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Εξαίρεση, φυσικά, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει το τηλεοπτικό φαινόμενο «Survivor» όπου πριν από λίγες ώρες ανέβασε ένα video με τον φίλο του Γιώργο Μανωλόπουλο, συγκεντρώνοντας παραπάνω από 60.000 views και κατ΄επέκταση να βρίσκεται ήδη στο #13 στα trending της χώρας. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=0VEu0mozS70[/embed]

Το tv-24.gr επικοινώνησε με το νεαρό δημιουργό ο οποίος μας εξήγησε πως προέκυψε αυτή η ιδέα: «Το youtube πιστεύω πως είναι η τηλεόραση του μέλλοντος και εφόσον το MEGA δεν έχει εξοφλήσει ούτε εμένα από τις τελευταίες συνεργασίες μας, αποφάσισα να γίνω καναλάρχης του εαυτού μου». Πώς επιλέγει, όμως, το θέμα του κάθε video; «Αυτό έγκειται πραγματικά στη φαντασίωση που θα έχω τη συγκεκριμένη στιγμή. Άλλοτε μπορεί να θέλω να πάρω την κάμερα και να πάω για snowboard, άλλοτε να πάρω έναν φίλο και να βγούμε να κάνουμε συνεντεύξεις στον δρόμο, αλλά τις περισσότερες φορές τραβάω την καθημερινότητα μου». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=XVCzxHtppcE&feature=youtu.be[/embed]

Όπως σας αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου, ο Γιώργος Αρβανίτης ή αλλιώς ο ARVA, κάνει και τη μουσική επιμέλεια της σειράς «AR3NA» μαζί με την ομάδα του που αποτελείται από τον Κιμ Διαμαντόπουλο και τον Αντώνη Ρήγα.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Mην της κάνετε πλάνο!» Απίστευτη κακία από τον Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προς συνεργάτιδά της-Το πλάνο που την εξέθεσε ανεπανόρθωτα! (Βίντεο)

Ο Ευθύμης Ζησάκης ετοιμάζεται για το πιο απαιτητικό στοίχημα του!

Σάκης Ρουβάς: Αυτό είναι…«Ζήτημα Ζωής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top