Τι και αν ήταν στην ομάδα των "Μαχητών", Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τότε που ξεκίνησε το Survivor και μεταφέρθηκε στην ομάδα των "Διάσημων" έχει γίνει ο πιο αναγνωρίσιμος παίκτης από όλους.

Το παιχνίδι επιβίωσης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έχει καταφέρει να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Πιστέψτε με ο λόγος που το γυναικείο κοινό παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι ο Γιώργος.

Από την μέρα δε που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε το λάθος να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει, τα σχόλια των τηλεθεατών αλλά και των εκπομπών έχουν πάρει φωτιά. Συνέχεια παρακάτω...

Άλλη μια εκπομπή που ασχολήθηκε με το καυτό θέμα της πιθανής αποχώρησης του Γιώργου, είναι αυτή της Φαίης Σκορδά.

Ο συνεργάτης της εκπομπής, Κώστας Τσουρός, που κατάγεται από την Σκιάθο και είναι πολύ καλός φίλος με τον Αγγελόπουλου αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε. Συγκεκριμένα είπε: "Στη Σκιάθο με το που ψήφισε η Ευρυδίκη τον Γιώργο, ούτε λαϊκή επανάσταση να είχε γίνει, έπαιρναν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τα παιδιά τους για να ρωτήσει πως να ψηφίσουν για να μείνει ο Γιώργος…". Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί...



Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Η τρυφερή φωτογραφία του Γρηγόρη Γκουντάρα με τον γιο του! Δείτε τι έκανε ο μικρός Μάρκος και ξετρέλανε τον μπαμπά του…

Full in love η Demy! Αυτός είναι ο γοητευτικός άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Χαμός σήμερα στο Survivor! Το απίστευτο ξέσπασμα της Σόφης Πασχάλη, τα καρφιά στον Αγγελόπουλο και το κράξιμο του Σπαλιάρα!