Από Ελένη Μήτση

Αλλαγές αναμένεται να δούμε την επόμενη εβδομάδα από τον ΣΚΑΪ, oι οποίες όπως έχει γίνει γνωστό επηρεάζουν τη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό μας αλλά και το Καλό μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά.

Μετά από συζητήσεις, που έχουν κάνει οι δύο παρουσιαστές με τον σταθμό, έγινε γνωστός ο απαράβατος όρος τους. Δεν επιθυμούν να εργάζονται και στις αργίες και έτσι την 28η Οκτωβρίου θα δούμε να μη βγαίνει στον αέρα το Μεσημεράκι και αντί αυτού να προβάλλεται ελληνική ταινία (δείτε εδώ όσα λέγονται για το μέλλον της εκπομπής).

Η τροποποίηση του ΣΚΑΪ

Σε ό,τι αφορά λοιπόν την πρωινή ζώνη και την εκπομπή της Φαίης, εκείνη την Παρασκευή θα την αντικαταστήσουν οι ''Δεκατιανοί'' με τους Πιτταρά και Γρηγοριάδη. Να θυμίσουμε εδώ, πως πρόκειται για την εκπομπή, που προβαλλόταν μέχρι να ετοιμαστεί η νέα εκπομπή ''Πρωινό μας''.

ΣΚΑΪ - Δεκατιανοί

Τα δύο πρόσωπα που εξετάζονται για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η επικαιρότητα έκανε για ακόμη μία φορά αισθητή την παρουσία της στις τηλεοπτικές εκπομπές και έτσι, τα κανάλια φροντίζουν να ενισχυθούν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο πλήθος των θεμάτων που προκύπτουν καθημερινά στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Όσον αφορά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Άγγελος Βουράκης συνεχίζει να κάνει το κομμάτι της ενημέρωσης στην εκπομπή, ενώ όπως είδαμε την τελευταία εβδομάδα, έκανε και πολλά εξωτερικά ρεπορτάζ για να καλύψει θέματα της πολύκροτης υπόθεσης (δείτε εδώ το ξέσπασμα της παρουσιάστριας για το θέμα).

Η απουσία του λοιπόν από το πάνελ της εκπομπής, έχει δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθούν νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν το Πρωινό Μας.

Κάπως έτσι, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Open Weekend, το κανάλι του Φαλήρου εξετάζει δύο συγκεκριμένα πρόσωπα. Από τη μία, το μοντέλο και πρώην παίκτη του GNTM, Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος εμφανίστηκε μάλιστα στην εκπομπή τις προηγούμενες μέρες για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ριάλιτι μοντέλων και από την άλλη τον νικητή του Survivor 2, Ηλία Γκότση, ενόψει και του νέου κύκλου του Survivor All Star.

Έντουαρντ Στεργίου Ηλίας Γκότσης Πρωινό Μας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πως πήγαν τα πρωινά σε τηλεθέαση; Ανατροπή με το 16,5% της Δευτέρας 17/10

«Ήταν επιθετικός και απέναντί μου...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στον αέρα του ''Πρωινό μας''