Από Ελένη Μήτση

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βλέπουμε τη Δέσποινα Μοιραράκη στον τηλεοπτικό αέρα με την παρουσίαση του Cash or trash, που αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του το Σάββατο 8/10.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και έτσι η εκπομπή θα προβάλλεται κανονικά από το Star με να εκτιμάει διάφορα αντικείμενα αξίας. Ένα απολαυστικό απόσπασμα κυκλοφόρησε από το Breakfast at star σχετικά με τις εξελίξεις του πρώτου επεισοδίου.

Απόσπασμα από την πρεμιέρα του «Cash or trash»

Η συγκινητική εξομολόγηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον σύζυγό της και το Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη εξομολογήθηκε τα πάντα για τους δύσκολους μήνες που πέρασε μετά την απώλεια του αγαπημένου της, ενώ αποκάλυψε πως το παιχνίδι του Star αποτέλεσε βάλσαμο για την ψυχή της.

«Για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή να είμαι στο Star, συγκινούμαι γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για την ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο στο Cash or Trash, είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη, το τιμώ όσο μπορώ περισσότερο.

Το παιχνίδι αυτό είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. Αυτή η παρουσίαση που κάνω, είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Ο σύζυγός μου, ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά να δεχθώ. Όταν το βλέπαμε μαζί μου έλεγε "Σε θαυμάζω γυναίκα μου, το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση΄'. Τον συμβουλευόμουν στα πάντα και μου έδωσε αυτό το push για να μπορέσω να δεχθώ.

Τότε ήταν μία δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος. Έκανα τα γυρίσματα του Cash or Trash κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν πολύ σημαντική», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Cash or Trash: Επιστρέφει η εκπομπή της Δέσποινας Μοιραράκη - Πότε κάνει πρεμιέρα

Cash or Trash: Απολαυστική η Δέσποινα Μοιραράκη στο πρώτο trailer - Κυκλοφόρησε πριν από λίγο