Από Στέλλα Μούτσιου

Η Σμαράγδα Καρύδη βρίσκεται από πολύ μικρή στο θεατρικό σανίδι, ωστόσο τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε και στον ρόλο της παρουσιάστριας, μέσω του Celebrity Game Night. Το συγκεκριμένο σόου έρχεται για άλλη μία σεζόν στο κανάλι του MEGA και μόλις ανακοινώθηκε και η πρεμιέρα.

Συντονιστείτε στις 14/10 στις 21:50!

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα του Celebrity Game Night

Νέα παιχνίδια γεμάτα φαντασία, δημοφιλείς καλεσμένοι σε ανατρεπτικές αναμετρήσεις, μουσική και τραγούδι μάς φτιάχνουν τη διάθεση κάθε Παρασκευή στο «Celebrity Game Night».

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται στο «Celebrity Game Night» 6 celebrities, που χωρίζονται σε δύο ομάδες. Πρόσωπα της επικαιρότητας, του καλλιτεχνικού και του αθλητικού χώρου συμμετέχουν στις δοκιμασίες με αστείρευτο κέφι και όρεξη για πειράγματα. Βουτάνε σε μία πισίνα με 50.000 μπαλάκια, γυρίζουν πάνω σε ένα δίσκο βινυλίου, παίζουν μία διαφορετική εκδοχή της παντομίμας φορώντας δύο τεράστια χέρια. Ακόμα, «μιλάνε στην κορνίζα» της… Σμαράγδας και μπαίνουν στο αμάξι για να ταξιδέψουν σε φανταστικούς, αλλά και πραγματικούς προορισμούς. Στόχος τους είναι να αναδείξουν νικητή τον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους και να διεκδικήσουν το έπαθλο της βραδιάς, μέρος του οποίου προσφέρεται σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι Playmobeat, η μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, μας ξεσηκώνουν με τις ποπ και ροκ μουσικές επιλογές τους, και δίνουν ευχάριστη νότα στη βραδιά.

Η Σμαράγδα Καρύδη θα παίξει και σε σειρά

Μπορεί οι περισσότεροι να περίμεναν πως φέτος η Σμαράγδα Καρύδη θα αφοσιωθεί στην παρουσίαση του Celebrity Game Night, το οποίο θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας, ωστόσο η ηθοποιός είναι έτοιμη να βρεθεί σε μία νέα σειρά (δείτε εδώ τι εξομολογήθηκε για την καριέρα της).

Η εν λόγω σειρά βέβαια δε θα είναι του Mega αλλά του Star και θα είναι παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τη σειρά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου.

Οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται αυτή την περίοδο στην αναζήτηση του άνδρα πρωταγωνιστή, μιας και όπως όλα δείχνουν έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη Star

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βρε δεν τα αφήνεις αυτά;» - Άφωνη η Σμαράγδα Καρύδη με το παράπονο της Ελένης Μενεγάκη

Στιγμές χαλάρωσης για την Σμαράγδα Καρύδη στην Αίγινα! Η φωτογραφία που «έκλεψε» την παράσταση!