Από Στέλλα Μούτσιου

Πριν από λίγο διάστημα, το tv-24.gr είχε αποκαλύψει πως στο κανάλι του ΑΝΤ1 θα φιλοξενηθεί ένα νέο πρότζεκτ, και συγκεκριμένα ντοκιμαντερ, το οποίο θα αφορά τη ζωή ενός τραγοουδιστή, που αν και είναι πολύ νέος, έχει γράψει την δική του ιστορία στο λαϊκό τραγούδι.

Ο λόγος για τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος, όπως επιβεβαίωσε και η εκπομπή Breakfast at Star, το πρωί της Πέμπτης 6/10, θα παρουσιάσει την ζωή του, από τα πρώτα βήματα στην καριέρα του μέχρι και κομμάτια άγνωστα για την οικογένειά του. Το ντοκιμαντέρ αυτό θα διαρκεί περίπου τρεις ώρες και θα προβληθεί στην πλατφόρμα ANT1+.

Επιβεβαιώθηκαν τα ευχάριστα για τον Νίκο Οικονομόπουλο

"Καταπέλτης" ο τραγουδιστής

Μπορεί η καλεσμένη που βρέθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή 16/9 να σόκαρε τον Γιώργο Λιάγκα με την εμφάνισή της, ωστόσο το ίδιο σοκαριστικές ήταν και οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στην κάμερα της εκπομπής.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον τόπο καταγωγής του, για την καριέρα του, που ήταν και το μεγάλο του όνειρο, αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχθεί από διάφορα ριάλιτικαι σόου, στα οποία, όμως, δεν επιθυμεί να συμμετέχει και προτιμά να αφοσιώνεται στη δουλειά του.

«Η Πάτρα είναι η πατρίδα μου, είναι σαν τον ομφάλιο λώρο μου. Είδα τους γονείς μου, είδα φίλους, σκέφτηκα τα παιδικά μου χρόνια τα οποία – ας μην επεκταθούμε τώρα – ήταν αρκετά δύσκολα. Πάντα ονειρευόμουν να κάνω αυτό το πράγμα και αυτό συμβαίνει πολύ περισσότερο από ότι φαντάστηκα πως θα συμβεί», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Με έχουν προσεγγίσει για να βρεθώ σε τηλεοπτικές παραγωγές αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο».

«Η δουλειά μας έχει μια Α προβολή οπότε είναι μέσα στα πλαίσια να έρθουν και οι παπαράτσι φωτογραφίες. Τόσο καιρό παλεύαμε, πριν από κάποια χρόνια, να μπορέσουμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο.

Και τώρα που καταφέραμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο και βλέπουν τη δουλειά μας και μας αγαπάνε, θα προσπαθούμε να κρυφτούμε; Εγώ δεν κρύβομαι γενικά στη ζωή μου. Είμαι πολύ αυθόρμητος σε ότι κάνω και έχω μάθει να μιλάω στα ίσια. Είναι ο τρόπος ζωής μου», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: «Η Μαριαλένα δέχθηκε την...» - Η αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο στο Breakfast at Star

«Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός» - Οι δηλώσεις των γυναικών του GNTM 5 από το bootcamp στο Breakfast at Star