Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί η πρεμιέρα τους να ακυρώθηκε και να χρειάστηκε να περιμένουν αρκετές μέρες μέχρι τη στιγμή της ανακοίνωσης της ημερομηνίας για την έναρξη της εκπομπής τους, ωστόσο τα ευχάριστα νέα έφτασαν επιτέλους για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Οι δυο τους θα εμφανιστούν στο κανάλι της ΕΡΤ, με την εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" την Δευτέρα 10/10 στις 13:00 το μεσημέρι και για να το επιβεβαιώσουν, κυκλοφόρησε και ένα νέο τρέιλερ κατά το οποίο ο παρουσιαστής τραγουδά.

Η ανακοίνωση της πρεμιέρας για την εκπομπή "Πρωίαν σε είδον"

Γιατί άλλαξαν ώρα;

Μπορεί η πρεμιέρα για την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, Πρωίαν σε είδον, να αναβλήθηκε, ωστόσο δεν είναι η μοναδική αλλαγή που πρότεινε η ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να αλλάξει και η ώρα προβολής και να μεταφερθεί από τις 10:00 - 12:00 στη μεσημεριανή ζώνη, διότι τα νούμερα της πρωινής είναι ήδη υψηλά.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Θα συναντήσουν διάσημα πρόσωπα, θα συζητήσουν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη μεσημεριανή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» θα μιλήσει με όλους και για όλα. Θα βγει στον δρόμο, θα επικοινωνήσει με όλη την Ελλάδα, θα μαγειρέψει νόστιμα φαγητά, θα διασκεδάσει και θα δώσει έναν ξεχωριστό ρυθμό στα μεσημέρια μας.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλησπέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρχεται η πρεμιέρα του «Πρωίαν σε είδον»! - Το απολαυστικό πρώτο trailer του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά

Η τηλεθέαση της Τετάρτης (5/10) - Πώς τα πήγαν τα προγράμματα