Από Στέλλα Μούτσιου

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Θανάσης Ευθυμιάδης επιστρέφει στην τηλεόραση με δική του εκπομπή στο κανάλι του MEGA. Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα, που φέρει τον τίτλο "Ρίζες" και αποτελεί μία σειρά ντοκιμαντέρ που στόχο έχει να μας δείξει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής.

Έφτασε, λοιπόν, η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας και παρακάτω θα ακολουθήσουν όλα όσα θα δούμε στο πολυαναμενόμενο πρώτο επεισόδιο.

Πρεμιέρα για τον Θανάσης Ευθυμιάδη και τις "Ρίζες"

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μάς προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε σε ένα οδοιπορικό μαζί με ανθρώπους που, όπως και εκείνος, έχουν επιλέξει να ζουν διαφορετικά.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, αναζητάμε την ισορροπία μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Οι "Ρίζες" μάς ανοίγουν εναλλακτικούς δρόμους για να συνδεθούμε ξανά με τον πυρήνα της ύπαρξής μας, να επικοινωνήσουμε με τη φύση, την ψυχή, το σώμα μας, να κατακτήσουμε την ισορροπία και την ευτυχία.

Θανάσης Ευθυμιάδης
Instagram / Θανάσης Ευθυμιάδης

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Θανάσης Ευθυμιάδης συναντά τη Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μιλάει για την κατάθλιψη που βίωσε και για το πώς βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει στη ζωή της. Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Παπαναστασάτος υποδέχεται τον Θανάση στο Καπανδρίτι και τον μυεί στην πρακτική του sweat lodge. Στον Όλυμπο, ο Θανάσης περπατάει σε μονοπάτια, κάνει μπάνιο σε έναν παγωμένο καταρράκτη και εκτελεί ασκήσεις καλλισθενικής με τον Ιωνάθαν Χουλιαρό.

Επιστροφή στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο ακροβάτης Manuk Καρυωτάκης με την ομάδα του δείχνουν στον Θανάση ασκήσεις ισορροπίας και ακροβατικά. Τέλος, ο γιατρός Νίκος Κωστόπουλος εξηγεί τις αρχές της αγιουρβέδα και παρουσιάζει ασκήσεις αναπνοής πραναγιάμα και γιόγκα, που είναι χρήσιμες για την αντιμετώπιση του στρες.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του MEGA μας προτρέπει να σταματήσουμε για λίγο να τρέχουμε, να κοιτάξουμε μέσα μας και να ανακαλύψουμε τις «Ρίζες» μας.

Ο λόγος που ο ηθοποιός σταμάτησε να κάνει σίριαλ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη την Τετάρτη 4/5, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την μέχρι τώρα καριέρα του στην τηλεόραση αλλά και για τους λόγους, που αποφάσισε να αποσυρθεί. Ο ηθοποιός λίγο πριν ξεκινήσει τη δική του εκπομπή εξηγεί για ποιους λόγους είπε το ναι μόνο σε ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα.

Σίγουρα με τη στάση ζωής που τον βλέπουμε να ακολουθεί σήμερα, έχοντας βρει την ουσία στα απλά πράγματα της ζωής, η εικόνα του ζεν πρεμιέ ήταν κάτι που θα εγκατέλειπε και το καταλαβαίνουμε. Το λόγο όμως, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να απομακρυνθεί δεν τον ξέραμε και αυτός αφορούσε δουλειά, που έκανε χωρίς να πληρωθεί.

«Η επαγγελματική καταξίωση ήρθε, την χόρτασα, δεν ξέρω αν δεν την είχα χορτάσει εάν θα την παρατούσα τόσο εύκολα. Ήρθε μετά και η οικονομική κρίση από το 2010 στην Ελλάδα και πλέον οι συνθήκες εργασίες στην τηλεόραση δεν είχαν την χαρά των προηγούμενων ετών.

Η τελευταία μου σειρά, στην οποία και δεν πληρώθηκα, ήταν ένα σημάδι που κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης και άρχισα να βλέπω καινούργιους κύκλους. Δεν ήθελα να κάνω κάτι το οποίο να ταΐζει τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων. Με την Άννα είμαστε μαζί δεκαέξι χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη με τα χρόνια» συμπλήρωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί και εγώ ανήκα σε αυτούς τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, δεν τρώω κρέας τα τελευταία 15 χρόνια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φως στο τούνελ: Η κορυφαία εκπομπή έρευνας κάνει πρεμιέρα - Το επίσημο trailer με την Αγγελική Νικολούλη στο MEGA

13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς ''Μαύρα μεσάνυχτα'' του MEGA - Η τηλεοπτική Συλβή μιλάει για το ενδεχόμενο ενός σίκουελ