Από TV24 Team

H αστυνομική σειρά-θρύλος σε… σίκουελ; Το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον δημιουργό της Μανούσο Μανουσάκη προκειμένου το 2023 να επιστρέψει στην οθόνη του μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης ο οποίος, ερωτηθείς σχετικά στην παρουσίαση του «Κόκκινου ποταμιού: Η συνέχεια», απάντησε:

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

«Αυτή τη στιγμή μιλάμε ήδη με τον ΑΝΤ1 για το “Τμήμα Ηθών”

Και αυτό θα είναι μια συγκινητική αναβίωση. Έχουμε αρχίσει και μελετάμε ιστορίες και χαρακτήρες». Να θυμίσουμε ότι η αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, παραγωγής 1992-1995 παρουσίαζε μια ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ηθών, η οποία αναλάμβανε την επίλυση διάφορων υποθέσεων.

Τμήμα ηθών αντ1

Facts για την σειρά

  • Τον Απρίλιο του 1993, και ενώ η σειρά συνέχιζε κανονικά τα γυρίσματά της, έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής της σειράς Τίμος Περλέγκας. Γι' αυτό τον λόγο, η ιστορία του χαρακτήρα που υποδυόταν στη σειρά σταματά απότομα στο επεισόδιο "Πλαστά δολάρια" του 1ου κύκλου, ενώ δεν υπήρξε αντικατάσταση.
  • Μετά την ολοκλήρωση της σειράς το καλοκαίρι του 1995, ο σκηνοθέτης και παραγωγός της Μανούσος Μανουσάκης δημιούργησε μία νέα παρόμοια αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, με τίτλο Δρόμοι της πόλης και διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Προβλήθηκε την επόμενη σεζόν 1995-1996, από τον ANT1 και ολοκληρώθηκε μετά από μία σεζόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Μάγισσα: Άλλοι από το Νησί άλλοι από τις Άγριες Μέλισσες - Το εκλεκτό καστ των ηθοποιών που θα απαρτίσουν την νέα δραματική σειρά του Αντ1