Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η εκπομπή «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά έρχεται σήμερα (5/10) με μία συνέντευξη που πολλοί τηλεθεατές θα περίμεναν να παρακολουθήσουν. Μία ηθοποιός που έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μιλάει στην αγαπημένη παρουσιάστρια για τη νέα ζωή της στις Κυκλάδες καθώς και για την οικογένεια της.

Ο λόγος φυσικά για την Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Πάρο. Η Φαίη Σκορά ταξίδεψε μέχρι το πανέμορφο νησί (δείτε εδώ τις αναρτήσεις που έκανε) και μίλησε με την ηθοποιό για όλους και για όλα.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά στη Σοφία Αλιμπέρτη

Πρωινό Μας Φαίη Σκορδά

«Η Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό μας» πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο με τη Σοφία Αλιμπέρτη στην Πάρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Πάρο, φιλοξένησε τη Φαίη στο νησί που της έχει κλέψει την καρδιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μας ξεναγεί στην Πάρο μέσα από τα δικά της μάτια και μιλάει για ανθρώπους και γεγονότα-σταθμούς στη ζωή της. Μια ανθρώπινη κουβέντα δύο γυναικών για εμπειρίες, σχέσεις και βιώματα».

Πρωινό Μας Σοφία Αλιμπέρτη

Με τι ασχολείται στην Πάρο η Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες της ελληνικής showbiz. Η αγαπημένη ηθοποιός, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις κλασικές πλέον ταινίες της δεκαετίας του '80 ενώ και τα επόμενα χρόνια συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες σειρές.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία μάλιστα είχε δοκιμάσει τις ικανότητες της και στον τομέα της παρουσίασης, μετά από κάποια χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι μεταξύ άλλων αποφάσισε να φύγει και από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στο αγαπημένο της νησί και τόπο καταγωγής του πρώην συζύγου της, Γιάννη Πάριου, την Πάρο.

Η ίδια έχει αγαπήσει το νησί και όχι άδικα αφού έχει δεθεί με τους ανθρώπους και έχει ξεκινήσει ένα πιο χαλαρό τρόπο ζωής, ενώ έχει εκεί τις δικές της επιχειρήσεις.

«Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ! Στηρίζω εκείνους που με στηρίζουν με κάθε τρόπο μέσα στα χρόνια! Στηρίζω την οικονομία του τόπου που αγαπώ να ζω! Στηρίζω τους φίλους μου», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία" - Πρωτοφανές περιστατικό με την Φαίη Σκορδά στην live μετάδοση του Πρωινού μας

«Μου κακοφαίνεται...» - Η Φαίη Σκορδά για τον Νίκο Μάνεση και το κόλπο με τη σύνταξή του