Από Στέλλα Μούτσιου

Είναι γνωστό, πλέον, πως ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά θα παρουσιάζουν το νέο τηλεπαιχνίδι στο κανάλι του ANT1, Family Game, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πότε θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πρεμιέρα. Μέχρι τότε, λοιπόν, για να μπορέσει ο κόσμος να καταλάβει περί τίνος πρόκειται και να δηλώσει συμμετοχή για να βρεθεί στην μικρή οθόνη, ο σταθμός δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ.

Το πρώτο τρείλερ για το Family Game

Το νέο απίθανο τηλεπαιχνίδι γέλιου έρχεται στον ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά και υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες θα λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι παρουσιαστές.

Ακόμα κάθεστε; Πάρτε οικογένεια, φίλους ή όποια ομάδα θέλετε, και ελάτε να παίξετε ασταμάτητα, να κερδίσετε μετρητά και να διασκεδάσετε αμέτρητα.

Το κανάλι, όμως, ανακοίνωσε τα ευχάριστα για μία άλλη εκπομπή

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υπόσχεται να εκπλήξει φέτος το κοινό με τους καλεσμένους του στην βραδινή εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω», ανεβάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης του ANT1 στα ύψη. Γι' αυτό, λοιπόν, ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε και επίσημα την πρεμιέρα, ώστε το κοινό να συντονιστεί και να παρακολουθήσει την συνέντευξη που έχει ετοιμάσει ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με προσωπικότητες από όλους τους χώρους της ζωής του τόπου για να βάλει, και πάλι, τη δημοσιογραφική του σφραγίδα σε συνεντεύξεις που θα γίνουν σημείο αναφοράς και θα προκαλέσουν αίσθηση.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 23:00, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, θα είναι και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν για τη σπουδαία τους διαδρομή, καλεσμένοι που αναδεικνύουν άγνωστες πλευρές της ζωής τους, εξομολογήσεις που θα συγκινήσουν με την αλήθεια τους, συνεντεύξεις με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

«Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 23:00.

#EnwpiosEnwpiw

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου - Γιώτα Δελέγκου - Δέσποινα Μανδρανή

Νίκος Χατζηνικολάου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η τηλεθέαση της Κυριακής (2/10) - Πώς τα πήγαν τα προγράμματα

Δεν έχασε καθόλου χρόνο - Η εκπομπή που θα πάρει η Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό στον ΑΝΤ1