Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν, καθώς πρόκειται για τον πιο δημοφιλή παίκτη του Survivor και όσο η παραγωγή του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το All Star παιχνίδι, τίποτα δεν προχωράει εάν δεν πει εκείνος το "ναι".

Πολλά είναι τα σενάρια για τους παίκτες που θα μπορούσε να έχει ως αντιπάλους για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον το ριάλιτι επιβίωσης, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Άρη Σοϊλέδη, όμως ο ίδιος φαίνεται πως δεν επιθυμεί να αφήσει την οικογένειά του και τη δουλειά του για άλλη μία φορά, ακόμη κι αν ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, του προσφέρει τεράστια χρηματικά ποσά για να τον δελεάσει.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Η επιθυμία του τελευταίου, όμως, να τον "κλείσει" είναι τόσο μεγλάλη που, όπως αναφέρουν μερικά δημοσιεύματα, του έχει ζητήσει να υπογράψει και συμβολαίο συνεργασία ακόμα και για ένα μόλις μήνα. Το τι θα συμβεί, ωστόσο, είναι ακόμη άγνωστο.

Το βέτο που έθεσε στον ΣΚΑΪ

Μπορεί να έχουν μείνει ακόμα λίγοι μήνες μέχρι την έναρξη του νέου κύκλου του Survivor, ωστόσο η συνεργασία του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει ήδη από την αρχή της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να κάνει το πρώτο του βήμα στη μυθοπλασία, μέσα από τη σειρά ΣτΟργή.

Κεντρικό πρόσωπο της σειράς είναι η γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου), είναι εκεί για να ακούσει, να κατανοήσει, να βοηθήσει, να θεραπεύσει. Να κάνει τους ασθενείς της «να μοιραστούν τον πόνο τους, να μάθουν να αγαπούν και να συνεχίζουν ακόμη κι αν φοβούνται».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, ο Τούρκος παραγωγός έκανε δυναμικές παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούν τις μέρες και τις ώρες μετάδοσης της σειράς της Acun Medya. Συγκεκριμένα, την ώρα που το κανάλι του Φαλήρου δίνει μάχη για να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να κινηθεί στρατηγικά απέναντι στον ανταγωνισμό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί απαιτεί κεντρική θέση στην prime time ζώνη.

ΣτΟργή βέτο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ενώ αρχικά η ΣτΟργή θα παιζόταν Παρασκευή στις 21:00, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι τη μεταθέτει για τη Δευτέρα στις 23:00 για να μην πέσει απέναντι στη Γη της Ελιάς και τον Σασμό, που «κατάπιαν» την έτερη σειρά του ΣΚΑΪ, τον «Γλυκάνισο». Το κανάλι όμως δεν υπολόγισε τον Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος αντέδρασε δυναμικά και τελικά επέβαλε νέα μετάθεση της σειράς στην «καρδιά» της prime time. Η ΣτΟργή τελικά μεταδόθηκε τη Δευτέρα στις 21:00 και τα αποτελέσματα μίλησαν από μόνα τους (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χειρουργήθηκε μετά το τροχαίο ο Ατζούν Ιλιτζαλί - Η κατάσταση της υγείας του παραγωγού

Σούσουρο με το Survivor που έρχεται - Πόσα θα πληρώνει εβδομαδιαίως ο Ατζούν τους παίκτες