Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να έχουν μείνει ακόμα λίγοι μήνες μέχρι την έναρξη του νέου κύκλου του Survivor, ωστόσο η συνεργασία του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει ήδη από την αρχή της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να κάνει το πρώτο του βήμα στη μυθοπλασία, μέσα από τη σειρά ΣτΟργή.

Κεντρικό πρόσωπο της σειράς είναι η γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου), είναι εκεί για να ακούσει, να κατανοήσει, να βοηθήσει, να θεραπεύσει. Να κάνει τους ασθενείς της «να μοιραστούν τον πόνο τους, να μάθουν να αγαπούν και να συνεχίζουν ακόμη κι αν φοβούνται».

Το βέτο του Ατζούν Ιλιτζαλί στον ΣΚΑΪ για τη σειρά ΣτΟργή

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, ο Τούρκος παραγωγός έκανε δυναμικές παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούν τις μέρες και τις ώρες μετάδοσης της σειράς της Acun Medya. Συγκεκριμένα, την ώρα που το κανάλι του Φαλήρου δίνει μάχη για να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να κινηθεί στρατηγικά απέναντι στον ανταγωνισμό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί απαιτεί κεντρική θέση στην prime time ζώνη.

ΣτΟργή βέτο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ενώ αρχικά η ΣτΟργή θα παιζόταν Παρασκευή στις 21:00, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι τη μεταθέτει για τη Δευτέρα στις 23:00 για να μην πέσει απέναντι στη Γη της Ελιάς και τον Σασμό, που «κατάπιαν» την έτερη σειρά του ΣΚΑΪ, τον «Γλυκάνισο». Το κανάλι όμως δεν υπολόγισε τον Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος αντέδρασε δυναμικά και τελικά επέβαλε νέα μετάθεση της σειράς στην «καρδιά» της prime time. Η ΣτΟργή τελικά μεταδόθηκε τη Δευτέρα στις 21:00 και τα αποτελέσματα μίλησαν από μόνα τους (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε).

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς

Η Αλίκη, μια αλλόκοτη κοπέλα με αντικοινωνική συμπεριφορά, επισκέπτεται τη Γιατρό μετά από ένα περιστατικό που της συνέβη στην τελετή αποφοίτησής της από τη Νομική Σχολή. Όμως, μπαίνοντας στο γραφείο τα κάνει όλα άνω κάτω, φέρνοντάς τους όλους στα όριά τους. Η Γιατρός αρνείται να την αναλάβει και την παραπέμπει σε άλλον συνάδελφο.

Ο Γιάννης Μακρής κάνει την πρώτη του συνεδρία, που φέρνει στην επιφάνεια παιδικά τραύματα, από τη δύσκολη σχέση με τον σκληρό και κακοποιητικό πατέρα του.

Στο μεταξύ, η Μάρω επανέρχεται για τη δεύτερη συνεδρία, με περισσότερη όρεξη. Μιλάει για τη δύσκολη ζωή στο χωριό αφού πέθανε ο πατέρας της, τον ερχομό της οικογένειάς της στην Αθήνα, αλλά και τη μεγάλη θυσία της αδερφής της…

Η μέρα κλείνει ευχάριστα με ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Πηγής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χειρουργήθηκε μετά το τροχαίο ο Ατζούν Ιλιτζαλί - Η κατάσταση της υγείας του παραγωγού

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί - Ανακοίνωσε πως...