Από TV24 Team

Η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακο στον ALPHA από το 2018. Το Καλύτερα δεν γίνεται είναι μια από τις εκπομπές που έχει φέρει ουκ ολίγες πρωτιές στον σταθμό όσον αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης και που γενικά, απασχολεί πολύ...

Πως το έχουν πετύχει αυτό; Με ομαδική δουλειά και... καλούς καλεσμένους! Σήμερα, λοιπόν, 1 Οκτωβρίου η Ναταλία φαίνεται πως θα έχει μια καλή έναρξη αφού θα βρεθεί στο πλατό ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και κούκλους ηθοποιούς.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο Καλύτερα δεν γίνεται

Η αποκάλυψη έγινε μέσω twitter από το account του τηλεοπτικού σταθμού.

Για να δούμε θα είναι τόσο αποκαλυπτικός σε όλα ή τσάμπα θα περιμένουμε πάλι για το αν θα κάνει δηλώσεις για την σχέση του με την Μαρία Κίτσου; Χμ...

Πράγματα που δεν γνώριζες για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στο Μιράλι Αχαΐας. Μετέπειτα κατοίκησε στην Πάτρα και όταν τελείωσε το σχολείο, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Στα 23 του έτη μετέβη στην Αθήνα και σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Ασχολείτο με τον αθλητισμό και το 2002 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα εφήβων στα 10 χιλιόμετρα βάδην. Επίσης είχε εργαστεί ως σερβιτόρος, σε τηλεφωνικό κέντρο, και σε οικοδομή. Έχει παίξει στην σειρά του Mega «Δικαίωση» το 2014-2015 και στο «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου στο Open σε αυτοτελή επεισόδια το 2018 και το 2019. Από το 2019 έως και σήμερα πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» ως Λάμπρος Σεβαστός, που μεταδίδεται από τον σταθμό του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν πέρασε μία φορά να με δει» - "Κόλαφος" η Μαρία Ιωαννίδου για την Ναταλία Γερμανού

«Ας μπαίνουν υπότιτλοι, χάνω πολλά!» - Το "παράπονο" της Ναταλίας Γερμανού από το GNTM 5