Από TV24 Team

Δεν πήρε πολύ καιρό: Δυο εβδομάδες και τέσσερα επεισόδια GNTM ήταν αρκετά για να κάνει η Σοφία Χατζηπαντέλη το κοινό να την λατρέψει. Αυτή, την εικόνα της, το μυαλό της, την ιδεολογία της.

Πριν μπει για τα καλά στα σπίτι των τηλεθεατών τα σχόλια περιλάμβαναν μόνο το μονόφρυδό της (δείτε εδώ φωτογραφίες της με κανονικά φρύδια, πως ήταν παλιά), πλέον στο Twitter έχουν "αποσύρει" την Βίκυ Καγιά κι έχουν καθίσει την Σοφία στην θέση της για τα καλά.

Το συμβόλαιο που έχει κάνει η Σοφία με το GNTM γνωρίζουμε πως είναι... βαρύ

...αλλά για λίγες μόνο εμφανίσεις. Βέβαια, όπως μάθαμε την θέλουν πάλι πίσω. Δηλαδή σίγουρα θα εμφανιστεί κάπου πιο μετά στο παιχνίδι για μια ακόμα guest εμφάνιση.

Το για λίγες μόνο εμφανίσεις ξέρετε που οφείλεται; Τα λεφτά που ζητάει η Χατζηπαντελή είναι πολλά σαν αμοιβή (δείτε εδώ πόσα βγάζει γενικά). Όπως καταλαβαίνετε η παραγωγή δεν μπορούσε να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις της γι' αυτό τα βρήκαν κάπου στη μέση.

Από την άλλη, αυτή η δημοσιότητα στην Ελλάδα της έκανε πολύ καλό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr η Σοφία έχει γίνει περιζήτητη από πρωινές κι όχι μόνο εκπομπές και τα λεφτά που πέφτουν στο τραπέζι μαζί με το κάλεσμα είναι πολλά χιλιάρικα. Πόσα ακριβώς δεν γνωρίζουμε αλλά για να βγάζει τόσα όσα σας είπαμε παραπάνω, σίγουρα φροντίζει να αμοίβεται καλά από οποιαδήποτε εμφάνισή της.

Κάποιος μου είπε ότι την δεσμεύει βέβαια και λίγο το συμβόλαιό της με την παραγωγή του GNTM όσον αφορά τις εμφανίσεις της σε άλλα project πριν από κάποιο συγκεκριμένο διάστημα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι προτάσεις από τα ανταγωνιστικά κανάλια δεν πέφτουν βροχή... μην μπερδευόμαστε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δουλεύει εδώ και χρόνια σαν μοντέλο - Τι έχει σπουδάσει στην πραγματικότητα η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM 5

Ο μισθός της ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ το χρόνο - Η αμύθητη περιουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM 5