Από Στέλλα Μούτσιου

Την Τρίτη 27/9 ο Νίκος Κοκλώνης προχώρησε στην αποκάλυψη της ημερομηνίας της πρεμιέρας του Just The 2 of Us, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/10 στις 20:00 το βράδυ στο κανάλι του ALPHA. Μαζί του θα βρίσκονται οι τρεις αγαπημένοι κριτές, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής, ενώ η αγωνία για τον 4ο κριτή παραμένει μυστήριο.

Για να επιβεβαιωθούν, ωστόσο, τα λόγια του παραγωγού και παρουσιαστή, ο τηλεοπτικός σταθμός κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την έναρξη του φανταμαγορικού σόου, καλώντας το κοινό να συντονιστεί για να δει τα πολυσυζητημένα ζευγάρια που θα συμμετέχουν και φέτος.

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Just The 2 of Us

Η Μαρία Μπακοδήμου πρόδωσε το όνομα του 4ου κριτή στο σόου

Σε θρίλερ πια έχει καταντήσει η κατάσταση με το πρόσωπο που θα πλαισιώσει την κριτική επιτροπή τoυ Just The 2 of Us αυτή τη χρονιά, και τελικά θα καθίσει στην καρέκλα του 4ου κριτή. Παρότι η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι σε δηλώσεις της, η Μαρία Μπακοδήμου σε δηλώσεις της ανέφερε το όνομα!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια το πρωί του Σαββάτου 24/9 έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι και αποκάλυψε χωρίς δεύτερη σκέψη το όνομα που θα πάρει την θέση της στην επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού!

«Οι μόνες αλλαγές που έχουμε να κάνουμε είναι κάποια πράγματα να σφίξουν, άλλα να χαλαρώσουν και κάποια θέματα να βγούνε πιο μεγάλα. Δε θα γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα. Το άκουσα κι εγώ κι επικοινώνησα αμέσως με τα παιδιά. Δεν είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο, ειδικά για ανθρώπους που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση. Αγχώνονται και δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις. Εγώ τόσα χρόνια έχω ακούσει πάρα πολλούς δράκους, που μπορεί να βγαίνουν από το πουθενά. Θέλω κι αυτά να αρχίσουν και να χαλαρώνουν και να περνάμε ωραία» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμουγ για την εκπομπή της.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ποιος θα είναι ο τέταρτης κριτής του J2US, μετά την αποχώρησή της, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με νόημα: «Η Γαρμπή νομίζω» και εμείς αναρωτιόμαστε αν ισχύει τελικά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άρχισαν τα όργανα στο J2US πριν καν ξεκινήσει! Στα μαχαίρια η Άντζελα Δημητρίου με την Καίτη Γαρμπή

Εκτός από τη συμμετοχή στο J2US έκανε και άλλη καλή πράξη - Το δώρο καρδιάς του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον Νίκο Μπάρκουλη