Από Πέννυ Μαστοράκου

Δυναμική ήταν η πρεμιέρα του το βράδυ της Δευτέρας 26/9 (δείτε εδώ την αποκάλυψη του ενός εκ των πρώτων καλεσμένων του) και δυναμικά συνεχίζει αν κρίνουμε από τους επόμενους. Ο λόγος για το The 2night Show και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος απόψε 27/9 υποδέχεται τη Μαρία Αναστασοπούλου και την Ελίνα Τζένγκο.

Και οι δυο τους σπουδαίες και δυναμικές, η κάθε μία στο κομμάτι της, έχουν να πουν πολλά και να αποκαλύψουν ακόμα περισσότερα!

Αναστασοπούλου και Τζένγκο απόψε στο The 2night Show

Ποιο σημαντικό «μάθημα» πήρε από τον Δημήτρη Οικονόμου; Για πρώτη φορά μιλάει για τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά, και εξηγεί πώς ο σκύλος τους, ο «Σωτήρης», γνώρισε την Αντριάνα Λίμα. Τέλος, περιγράφει τη δύσκολη καθημερινότητά της, που αρχίζει στις 3 τα ξημερώματα, τη σχέση λατρείας που έχει με την οικογένειά της, αλλά και το καλοκαίρι της, που το πέρασε στην παραλία μελετώντας τι άλλο; «Καλημέρα Ελλάδα»!

Από την άλλη το χρυσό κορίτσι του ακοντισμού. Η όμορφη Ελίνα μιλάει για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε και τη συγκίνηση που νιώθει για τη στήριξη του κόσμου. Επίσης, εξηγεί πόσο δύσκολο ήταν, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα από Αλβανούς γονείς, να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Γιατί θέλει να κάνει τη μαμά της «βασίλισσα»; Ποια είναι τα όνειρά της για το μέλλον; Το κορίτσι που μας έκανε περήφανους ως Έλληνες στο Μόναχο, μιλάει με αγάπη και σεβασμό, αποδεικνύοντας πως όταν έχεις πίστη, μπορείς να τα καταφέρεις.

Κλαίνε ή γελάνε στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας

Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του Εκατομμυριούχου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα και με την εκπομπή The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας (26/9) στον ΑΝΤ1, με καλεσμένους τον Νίκο Χατζηνικολάου (δείτε εδώ τις καυτές αποκαλύψεις που έκανε), και τη Μαρία Τζομπανάκη.

«Κύριες και κύριοι τελευταία στιγμή όπως τα πάντα στην Ελλάδα να σκουπίσουμε, να φτιάξουμε αλλά είμαστε εδώ... Η εκπομπή που κάνει θόρυβο απ’ όλες τις απόψεις και με αυτά που ακούγονται και με αυτά που λέγονται.

Ξεκινάμε πάρα πολύ δυναμικά έχουμε πάρα πολλή όρεξη σε ένα πλανήτη που βράζει από τη μία άκρη μέχρι την άλλη, είμαστε εδώ απλά για να κατέβνάζούμε όλες τις σκέψεις σας λίγο πριν κοιμηθείτε γιατί τα πράγματα δεν είναι απλά αλλά εμείς θα τα κάνουμε απλά», είπε χαρακτηριστικά στην πρεμιέρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής επέστρεψε για 7η χρονιά στο πόστο του στη late night εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου και για ακόμη μία φορά το αποτέλεσμα τον δικαίωσε μιας και σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, έκανε στο δυναμικό κοινό κατά μέσο όρο 18,6% (11,3 - 13,4 - 18,5 - 22,7 - 16,9 - 16,0 - 21,3 - 24,8 - 19,4 - 22,0) και στάθηκε όρθιο απέναντι στο GNTM 5 για μία ολόκληρη ώρα, ενώ την ίδια στιγμή κατάφερε να ρίξει το «Παρά Πέντε», τη σειρά του Mega που σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ακόμα και όταν παίζει σε επανάληψη.

Late Night

  • MEGA: Στο παρά πέντε 10,4
  • ΑΝΤ1: The 2night Show 18,6
  • Open: Μία σφαίρα στο κεφάλι 8,8

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Τι συνέβη;

Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου