Από Πέννυ Μαστοράκου

Το Netflix ποτέ δεν σταματάει να μας εκπλήσσει καθώς δείχνει πολλές φορές με διάφορους τρόπους την προτίμησή του στην Ελλάδα, με διαφόρους τρόπους, καθώς μην ξεχνάμε πως στο top 10 του είναι τρεις ελληνικές ταινίες τις οποίες κυριολεκτικά χάνεις αν δεν δεις.

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται ωστόσο για ελληνική ταινία, αλλά για μία νέα παραγωγή του στη streaming πλατφόρμα με τίτλο «One Day», η οποία θα είναι μία σειρά με μερικά επεισόδια, τα οποία θα ανέβουν τους επόμενους μήνες στην πλατφόρμα και τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη και θα διαρκέσουν μέχρι τις 4 Οκτώβρη στο Κυκλαδίτικο νησί της Πάρου!

Το Netflix πάει...Πάρο!

Η νέα αυτή σειρά βασίζεται σε ένα ομώνυμο βιβλίο, όπως και η ταινία και ο συγγραφέας του μυθιστορήματος που κυκλοφόρησε το 2009 είναι ο Ντέβιντ Νίκολς ενώ στην ταινία που βγήκε δύο χρόνια αργότερα στις κινηματογραφικές αίθουσες πρωταγωνίστησε η Αν Χάθαγουεϊ.

Η ταινία έκανε απίθανες εισπράξεις καθώς γέμισε με περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια το box office, με την παραγωγή της να στοιχίζει μόνο 15 εκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Πάρο καθώς το νησί αυτό τραβάει πάντα τα βλέμματα του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, και παλαιότερα έχει φιλοξενήσει πολλές ξένες παραγωγές στο νησί της.

Μάλιστα το γεγονός αυτό αποτελεί μία ανάσα για τα έσοδα της περιοχής συνολικά, καθώς όταν αναζήτησαν ανθρώπινο δυναμικό για τα γυρίσματα δόθηκαν δουλειές σε ντόπιους μεταξύ άλλων.

 Η νέα παραγωγή του αμερικάνικου κολοσσού σε κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί

Πηγή φωτογραφιών: cyclades24.gr

Η ανατριχιαστική σειρά μιας σεζόν που χτυπάει κόκκινο στην πλατφόρμα

Πέρα από τις σειρές ελληνικής παραγωγής που έρχονται αυτή την σεζόν στην τηλεόραση (δείτε εδώ πόσες και ποιες είναι) η πλατφόρμα του Netflix δίνει σχεδόν εβδομαδιαία "τροφή" στους συνδρομητές της.

Η εν λόγο σειρά έφτασε στην πλατφόρμα στις 2 Σεπτεμβρίου κι έχει ήδη κατακτήσει τη no1 θέση στο ελληνικό top 10.

...και πρωταγωνιστούν οι Sam Jaeger, Alisha Newton, Xaria Dotson, Gerardo Celasco, Naomi Tan, Jason Sakaki, Marci T. House, Samantha Ferris, Bradley Stryker, Evan Ellison, Djouliet Amara, Ty Wood, Eva Bourne, Tahmoh Penikett και Keenan Tracey.

Όταν η νοσοκομειακή ψυχίατρος Δρ Σουζάν Μάθις (Έμιλι Ντεσανέλ) αποφασίζει να προστατέψει και να περιθάλψει ένα μυστηριώδες κορίτσι που δραπέτευσε από μια αίρεση (Μάντελιν Άρθουρ), ο κόσμος της ανατρέπεται, καθώς η άφιξη του παράξενου κοριτσιού απειλεί να διαλύσει την οικογένειά της και να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Για την Polatin, που έχει και τον ρόλο της showrunner, η προσαρμογή του βιβλίου της στην οθόνη επέτρεψε μια βαθύτερη εξερεύνηση των χαρακτήρων της. «Στη σειρά, μαθαίνουμε περισσότερα για τη Suzanne και την ιστορία της. Γιατί η Suzanne παίρνει στο σπίτι της τη Mae; Γιατί η Mae τράβηξε τόσο τη Suzanne; Γιατί πάει τόσο μακριά για να τη βοηθήσει;», είχε αναφέρει η δημιουργός.

«Ως παιδί, φοβόμουν τόσο πολύ τις ταινίες τρόμου. Απέφευγα πολύ τον τρόμο. Τώρα, το απολαμβάνω ως ένα μέρος να κοιτάξω τη δική μου ψυχολογία και τους δικούς μου φόβους».

Η σειρά «Ο Διάβολος του Οχάιο» αποτελείται από 8 επεισόδια των 40 λεπτών και είναι σειρά μιας σεζόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έκαναν να ανατριχιάσω» - "Πανικός" στο Twitter πριν την πρεμιέρα του Μαύρου Ρόδου

Ο Παράδεισος των Κυριών: Την ζηλεύει και θα κάνει τα πάντα για να την καταστρέψει - Τι χωρίζει την Βικτώρια με την Αμαλία

TAGS