Από TV24 Team

Η αλήθεια είναι ότι το βλέπαμε να έρχεται και ήταν το πιθανότερο σενάριο μετά από όσα είχαν ακουστεί. Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού, η οποία έγινε γνωστό και επίσημα την Κυριακή 25/9 πως αποχώρησε από το Πρωινό του Αντ1, με την ίδια να κάνει σχετική ανάρτηση πετώντας τα "καρφιά" της ευγενικά για το γεγονός.

Ωστόσο νωρίτερα μέσα στην μέρα η εκπομπή Open Weekend, είχε παρουσιάσει σχετικό ρεπορτάζ, καθώς φαίνεται πως πριν καν αποχωρίσει και με την βούλα που λέμε, είχαν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα δύο κυριών τις οποίες θα επιθυμούσε ο Γιώργος Λιάγκας να έχει στο πλάι του, όχι σε ρόλο συμπαρουσιαστριών, αλλά ως ενίσχυση του πάνελ του.

Τα πιθανά ονόματα για την "αντικατάσταση" της Νομικού

Και οι δύο αυτές κυρίες έχουν περάσει από το Πρωινό και η μία μάλιστα ήταν και αρκετά χρόνια μαζί του. Ο λόγος για την Σάσα Σταμάτη και την Μαρία Ηλιάκη, τις οποίες δεν βλέπουμε κάπου αυτή τη σεζόν τηλεοπτικά, οπότε ίσως τις δούμε στην εκπομπή.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Δούκισσα Νομικού

Οι φήμες και οι συζητήσεις για το αν η Δούκισσα Νομικού φεύγει η μένει από το ''Πρωινό'' του ΑΝΤ1 έχουν κατακλίσει όλο το Σαββατοκύριακο τα μέσα, πολλά ήταν τα σενάρια αλλά η αλήθεια πάντα μία.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 25/9 το κανάλι του Αμαρουσίου έδωσε τέλος στις φήμες και έβγαλε την επίσημη ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας της ξανθιάς παρουσιάστριας με τον Πρωινό. Το κοινό σίγουρα θα λυπηθεί με αυτή την εξέλιξη μιας και ήταν από την αρχή θετικά προσκείμενο απέναντι της, απλώς θεωρούσε πως το βήμα αυτό δεν της ταίριαζε.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Δούκισσα Νομικού

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Όσα δήλωνε η Δούκισσα Νομικού για τον Γιώργο Λιάγκα πριν τα ''σπάσουν'' - Πήγε με τις καλύτερες εντυπώσεις και φεύγει με...

«Η Φαίη ήταν ηρωίδα, η Δούκισσα ούτε ένα μήνα δεν τον άντεξε!» - Οργίασε το Twitter με την αποχώρηση της Νομικού από το Πρωινό