Από Ελένη Μήτση

Στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Mega έχουμε δει πολλά, ωστόσο το κανάλι έχει κάνει έναν πολύ συγκεκριμένο προγραμματισμό, κρατώντας κάποια δυνατά χαρτιά και για τον Οκτώβρη.

Το ''Φως στο τούνελ'' είναι χωρίς αμφιβολία μια ιστορική εκπομπή, η οποία εκτός του έργου που προσφέρει εξιχνιάζοντας ιστορίες, εξάπτει πάντα το ενδιαφέρον του κοινού. Γι αυτούς και άλλους πολλούς λόγους η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει από τον Οκτώβρη στο πόστο της, έχοντας επιλέξει να ανοίξει τη σεζόν στα κόκκινα, με τους λόγους να τους ξέρει εκείνη πολύ καλά.

Kυκλοφόρησε το trailer για τη νέα σεζόν ''Φως στο τούνελ''

Backstage εικόνες της Νικολούλη από την επίσημη φωτογράφιση του MEGA

Καθώς βλέπουμε ότι το MEGA έχει ανέβει ήδη πολύ σε νούμερα, ακόμα δεν άρχισε η σεζόν, το κανάλι έχει ακόμη έναν άσσο στο μανίκι του, καθώς δεν μένει πολύ μεγάλο διάστημα για την επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη με την εκπομπή Φως στο Τούνελ, για 28η συνεχόμενη χρονιά.

Πέρυσι η παρουσιάστρια κατάφερε να κάνει τεράστια επιτυχία, καθώς είχε αναλάβει να ασχοληθεί με την υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών κοριτσιών, φέρνοντας στο προσκήνιο μυστικά της οικογένειας που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να αποκαλύψει και φέτος αναμένεται να προκαλέσει τον ίδιο ενθουσιασμό στο κοινό με τις υπόθέσεις που θα προκύψουν ή έχουν ήδη προκύψει.

Την Πέμπτη 15/9, λοιπόν, ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας από την επίσημη φωτογράφιση για την εκπομπή, με εκείνη να φορά ένα μαύρο αυστηρό κοστούμι με ροζ γιακά και να δείχνει πανέτοιμη για όλα.

Φως στο Τούνελ Αγγελική Νικολούλη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής - Ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση

Στο Mega με δική του εκπομπή - Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Θανάσης Ευθυμιάδης μετά από χρόνια αποχής