Από Ελένη Μήτση

Ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε δυναμικά με αλλαγές τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχοντας δυο πολύ βασικούς στόχους, που επηρεάζουν τις αποφάσεις του Αμαρουσίου.

Πιο αναλυτικά, θα πρέπει το κοινό να μένει ικανοποιημένο με κάθε πρόγραμμα, επομένως να κάνει καλά νούμερα και στη συνέχεια να μπορεί να στηρίξει ο σταθμός από οικονομικής πλευράς, τις παραγωγές.

Από ότι φαίνεται, η σειρά ''Κλινική'', που παίχτηκε με επιτυχία μέσα στο καλοκαίρι, δε θα μπορέσει να συνεχίσει τον χειμώνα, μη φέρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η απόφαση του ΑΝΤ1 για την ''Κλινική''

Έτσι λοιπόν, θα θέσει σε εφαρμογή το plan B, που έχει έτσι τη Δευτέρα 19 /9 στις 16:00 θα προβληθεί η έκτακτη εκπομπή για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ ενώ από την Τρίτη 20/9 και κάθε μέρα στις 16:00 θα παίζει το BROOKLYN NINE-NINE ενώ στις 16:30 θα μπει σε επανάληψη η σειρά ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ. (δείτε εδώ όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 14/9).

Κλινική - τέλος

Λίγα λόγια για την Κλινική

Γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές δίνοντας καθημερινές μάχες.

Η Κλινική ΑΝΤ1

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα τής, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής. Στη σειρά παίζουν οι: Βασιλική Βλάχου, Πέτρος Ιωάννου, Γεράσιμος Κατσανέας, Φιλίππα Κουτούπα, Ολγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Λέμπερος, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλης Πουλάκος, Ελενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα, Απόστολος Χατζής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλινική: Ένας ειδικευόμενος γιατρός θα έρθει αντιμέτωπος με το φλερτ ασθενούς

Κλινική: Ο Χάρης παίρνει εξιτήριο μετά τη μεταμόσχευση νεφρού