Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί αυτή την εποχή η Κατερίνα Καινούργιου να κάνει διακοπές με τις φίλες της, ενώ ξεπερνάει τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πόστο της στο Super Κατερίνα άκρως ανανεωμένη.

O ALPHA έχει κάνει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν και έχει ήδη αποφασίσει ποια μέρα θα κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Mega, και ο ALPHA ετοιμάζει τις πρεμιέρες του νωρίς μέσα στον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Κατερίνα Καινούργιου πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα στις 5/9.

Το Super Κατερίνα μάλιστα θα έχει άκρως ανανεωμένο πάνελ, μιας και στο πλευρό του θα έχει τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος επιστρέφει στην εκπομπή μετά από έναν χρόνο, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Ξενοφώντα Σκιντζή.

Στην εκπομπή βέβαια θα παραμείνει ο Γιάννης Πουλόπουλος, παρά τα όσα είχαν ειπωθεί για την αποχώρησή του από την τηλεόραση. Τη θέση του στην εκπομπή εξασφαλίζει για ακόμη μία χρονιά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος (όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου), ο οποίος ωστόσο θα έχει διαφορετικό ρόλο. Συγκεκριμένα θα έχει μία δική του στήλη, η οποία θα παραπέμπει στη στήλη που έχει ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day, όπου σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας.

Κατερίνα Καινούργιου πρεμιέρα

Το μήνυμα που έστειλε για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Μπορεί την περίοδο αυτή η Κατερίνα Καινούργιου να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο λίγο μετά την κυκλοφορία του trailer του ALPHA για την νέα σεζόν (δείτε το εδώ), αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα υπέροχο μήνυμα.

«Μου λείψατε. Ελπίζω να περνάτε όμορφες στιγμές όπου κ αν είστε. Λέω να ξεκουραστούμε λίγο ακόμα και σε λίγες μέρες τα λέμε ξανά.

Απολαύστε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Μπορεί για τον καθένα μπορεί να έχουν διαφορετικές ημερομηνίες, αλλά για όλους μας διαθέτουν ένα κοινό: την απόφαση να διατηρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε αυτή την αίσθηση», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Κατερίνα Καινούργιου ALPHA

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ALPHA: Ανακοινώθηκαν τα νέα για τον Αντώνη Σροίτερ

Βαγγέλης Περρής: Και επίσημα στο Open - Αυτή θα είναι η ομάδα του