Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί αυτή την περίοδο ο Αντώνης Σρόιτερ να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του με την οικογένειά του (δείτε εδώ φωτογραφίες του από τη Μύκονο), ωστόσο σε λίγο καιρό είναι έτοιμος να επιστρέψει στο πόστο του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Κάπως έτσι, λίγη ώρα πριν, ο ALPHA κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επιστροφή του παρουσιαστή στο δελτίο, το οποίο συνόδευσε με μία σύντομη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος δημοσιογράφος αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 5 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα έχουμε πολλές πρεμιέρες για τη σεζόν.

Η ανακοίνωση του ALPHA για τον Αντώνη Σρόιτερ

«O Alpha καινοτομεί και πάλι στην ενημέρωση. Σταύρος Θεοδωράκης, Κώστας Παναγόπουλος και Λώρα Ιωάννου έρχονται να απαντήσουν στα μεγάλα, καθημερινά ερωτήματά σου.

Αlpha Νews από 5 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα με Παρασκευή στις 18:50 με τον Αντώνη Σρόιτερ. Ειδήσεις όπως είναι», αναφέρει ο Alpha.

Λίγα λόγια για τον Αντώνη Σροίτερ

Ο Αντώνης Σρόιτερ (Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 1974) είναι Έλληνας δημοσιογράφος γερμανικής καταγωγής. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αναβρύτων και του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Απογευματινή ως ρεπόρτερ, το 1996 εργάστηκε στην εφημερίδα Ισοτιμία ως οικονομικός ρεπόρτερ αλλά και στο περιοδικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2006 ανέλαβε αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος και το 2008 έγινε σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ALPHA.

Από τον Μάρτιο του 2009 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού σε ηλικία 34 ετών, τα ηνία του οποίου διατηρεί έως σήμερα. Το 2017 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση για την αντικειμενική κάλυψη της ειδησεογραφίας και την ανάδειξη κοινωνικών ρεπορτάζ μέσα από το δελτίο ειδήσεων και την τηλεοπτική του εκπομπή "Αυτοψία".

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Βαγγέλης Περρής: Και επίσημα στο Open - Αυτή θα είναι η ομάδα του

Εξελίξεις με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου - Ήταν να βρίσκεται στο πλατό της αλλά τελικά...