Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι τη μεγάλη επιστροφή της Μπέτυς Μαγγίρα στον αέρα του Open με την εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα. Η παρουσιάστρια θα έχει στο πλευρό της την ομάδα της με μικρές αλλαγές και θα συνεχίσει δυναμικά στην πρωινή ζώνη του «ανοιχτού καναλιού».

Στην παρέα του Ποιος Είναι Πρωινιάτικα θα προστεθεί ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το Love it έμεινε εκτός τηλεοπτικού τοπίου. Φέτος επιστρέφει στο πλευρό της Μπέτυς Μαγγίρα και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του (δείτε εδώ τις αναρτήσεις του).

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Όπως και η εκπομπή της Ίνας Ταράντου έτσι και το Ποιος είναι Πρωινιάτικα, θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου, στις 9:50 το πρωί.

Ποιος είναι Πρωινιάτικα Μπέτυ Μαγγίρα

Αλλαγές στην ενημέρωση του Open

Η Φαίη Μαυραγάνη αποχώρησε από το Open και έτσι, το Ανοιχτό Κανάλι βρήκε ήδη το δίδυμο που θα την αντικαταστήσει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για την Ευλαμπία Ρέβη, οποία έφυγε από το Ώρα Ελλάδος μετά την αποχώρηση του Άκη Παυλόπουλου και τον Γιώργο Σιαδήμα που ανακοινώθηκε μόλις χθες από τον σταθμό.

«Το ΟΡΕΝ υποδέχεται στη δημοσιογραφική του ομάδα τον έγκριτο πολιτικό συντάκτη, αρθρογράφο και παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών, Γιώργο Σιαδήμα.

Με την πλούσια εμπειρία του σε τηλεόραση, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και περιοδικά θα ενισχύσει το ενημερωτικό αποτύπωμα του ΟΡΕΝ.

Θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Σαββατοκύριακου, ενώ θα είναι παρών στα δελτία Ειδήσεων και στην κάλυψη των μεγάλων γεγονότων.

Ο Γιώργος Σιαδήμας ξεκίνησε το 2004 από το ALTER και τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε καθημερινά την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο KONTRA CHANNEL. Από το 2017 είναι πολιτικός συντάκτης στην κυριακάτικη εφημερίδα REAL NEWS, ενώ συνεργάζεται παράλληλα και με τον REAL FM», αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Σιαδήμα.

Μάλιστα, εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο επίσημο trailer της εκπομπής με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Σιαδήμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από την Καινούργιου στην Τσολάκη - Άφησε τον ALPHA και πήγε στο Open

Αποκλειστικό: Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Λιάγκα πριν την πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1