Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ελένη Τσολάκη είναι έτοιμη να «σπάσει» το ρόδι της νέας σεζόν με την εκπομπή της, Open Weekend. Η παρουσιάστρια κατάφερε να διατηρήσει απαράλλαχτη την ομάδα της και αυτή τη χρονιά, ενώ έκανε και μία προσθήκη πίσω από τις κάμερες.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που την περασμένη σεζόν συνεργάστηκε με τον Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα, ωστόσο αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μία νέα αρχή (δείτε εδώ τι άλλες αλλαγές θα γίνουν στην πρωινή εκπομπή του ALPHA).

Ο συνεργάτης της Καινούργιου που πάει στην εκπομπή της Τσολάκη

O Χρήστος Αϊβαλιώτης, λοιπόν, σύμφωνα με την Real έχει φύγει από τον ALPHA και η νέα τηλεοπτική σεζόν θα τον βρει στην ομάδα της Ελένης Τσολάκη, στην εκπομπή Open Weekend, στο Open.

Από το Super Κατερίνα αποχώρησε και η Άννα Ζηρδέλη

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και έτσι σιγά σιγά ανακοινώνονται οι αλλαγές που θα δούμε στις ενημερωτικές και τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Μία από αυτές είναι και η «μετακόμιση» της Άννας Ζηρδέλη από το Super Κατερίνα στο Mega Καλημέρα, εκεί όπου θα πάρει τη θέση της Φλορίντας Πετρουτσέλι μετά την αποχώρησή της (δείτε εδώ το πρώτο trailer της εκπομπής).

Κάπως έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει την Άννα Ζηρδέλη για την συνεισφορά της στην εκπομπή της, ενώ της ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο της ξεκίνημα.

«Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα αγάπη μου. Θα μου λείψεις αλλά χαίρομαι απίστευτα για την εξέλιξή σου! Σου αξίζει η κορυφή! Σε αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Άννα Ζηρδέλη Mega Καλημέρα

Το μήνυμα αυτό της Κατερίνας Καινούργιου συγκίνησε ιδιαίτερα την Άννα Ζηρδέλη, η οποία της απάντησε με μία άλλη ανάρτηση.

«Αυτή είναι η Κατερίνα μου! Μία ακομπλεξάριστη γυναίκα που ξέρει πολύ καλά το ρήμα ΔΙΝΩ. Σε ευχαριστώ για όλα! Πάντα δίπλα σου... Σε λατρεύω! Καλή μας σεζόν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άννα Ζηρδέλη μεταγραφή

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Λιάγκα πριν την πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

ΕΡΤ: Νέα ψυχαγωγική εκπομπή για το Σαββατοκύριακο - Ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές