Από TV24 Team

Ολόκληρη «ανακαίνιση» αναμένεται να γίνει φέτος στο Πρωινό. Μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ), ο Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει μόνο τους την εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου και οι αλλαγές θα είναι πολλές.

"Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο", έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η συμφωνία που έκλεισε ο Λιάγκας με τον ΑΝΤ1 δεν περιλάμβανε μόνο την πρωινή ζώνη (δείτε εδώ ποιο άλλο πρόγραμμα θέλει να του δώσει ο σταθμός).

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο ρόδινα στην αναδόμηση του Πρωινού. Από τη μία, μένει να ανακοινωθεί και επίσημα η γυναίκα που θα βρίσκεται στο πλευρό του, αν και ήδη στο Καλοκαίρι Μαζί αποκάλυψαν - μάλλον κατά λάθος - το όνομά της (δείτε εδώ ποια είναι).

Γιώργος Λιάγκας ΑΝΤ1

Προβλήματα πριν την πρεμιέρα του Πρωινού για τον Γιώργο Λιάγκα

Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι η εκπομπή πρόκειται να αναλάβει περισσότερο έναν ενημερωτικό χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να χάσει και το κομμάτι της ψυχαγωγίας (δείτε εδώ ποια στήλη θα κοπεί).

Κάπως έτσι, θα αλλάξουν και οι συνεργάτες που θα έχει στο πλευρό του ο έμπειρος παρουσιαστής. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε, μία είναι η απώλεια που θα στοιχίσει ιδιαίτερα στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Περρή ο οποίος ακούγεται έντονα πως έχει δεχθεί ουκ ολίγες κρούσεις από το Open προκειμένου να παρουσιάσει τη δική του σατυρική εκπομπή. Άλλωστε είναι κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά και κάτι για το οποίο τον αγάπησε το κοινό.

Όπως και να έχει, το αιχμηρό σχόλιό του για τα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο θα λείψει ιδιαίτερα από το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας πρέπει να βρει τρόπο να το καλύψει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καλημέρα Ελλάδα: Απολαυστικός ο Γιώργος Παπαδάκης στο trailer της νέας σεζόν

Η μεγάλη αλλαγή στο instagram της Σκορδά λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1