Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί πέρυσι να ήταν η χρονιά της ψυχαγωγίας, ωστόσο φέτος οι πολλές αλλαγές έγιναν στον τομέα της ενημέρωσης. Κάπως έτσι και η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», άλλαξε σημαντικά κρατώντας μόνο τον Δημήτρη Οικονόμου στο τιμόνι.

Μαζί του στην εκπομπή θα βρίσκονται ο Άκης Παυλόπουλος (δείτε εδώ με ποιον τρόπο αποχαιρέτησε το Open) καθώς και η Ντόρα Κουτροκόη.

«"ΣΗΜΕΡΑ" με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη. Από τη Δευτέρα 29/8 και καθημερινά στις 06.00.

Και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πρώτοι, όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας, μέσα από την εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ". Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.

Όλη η επικαιρότητα θα "τρέχει" μπροστά μας με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα.

Συντονιζόμαστε καθημερινά στο "ΣΗΜΕΡΑ" με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη, επειδή η ουσία της ημέρας που ξεκινά, βρίσκεται στην ενημέρωση, στον ΣΚΑΪ», αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Το trailer του «Σήμερα»

Από το Open στο ΣΚΑΪ

Ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν συνεχίζεται δυναμικά και έτσι ο σταθμός του Φαλήρου ενισχύθηκε με έναν ακόμα δυνατό δημοσιογράφο, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες αποχώρησε οριστικά από το Open (δείτε εδώ ποια δημοσιογράφος ανακοινώθηκε από τον σταθμό).

«Ένας ξεχωριστός κύκλος έκλεισε. Δυο «γεμάτα» χρόνια (πόλεμος στην Ουκρανία, εθνικά θέματα, πανδημία, πυρκαγιές),δουλεύοντας με εξαίρετους συναδέλφους, με πολλή προσπάθεια απ´ όλους και αμέτρητες καλές στιγμές μπροστά και πίσω από τις κάμερες», είχε γράψει ο ίδιος στην ανάρτησή του κατά την αποχώρηση από το Open.

«Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος με την πολυετή θητεία στο χώρο της δημοσιογραφίας αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το Σαββατοκύριακο.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχει στο ενεργητικό του μια μεγάλη και επιτυχημένη διαδρομή στον Τύπο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Έχει σπουδάσει Πολιτικές επιστήμες και Διεθνείς σχέσεις στο LSE, Διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων στο SOAS University of London ενώ είναι υποψήφιος διδάκτορας Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Leicester.

Γιάννης Παπαδόπουλος ΣΚΑΪ

Από τις 16 Αυγούστου, λοιπόν, ο Γιάννης Παπαδόπουλος αναλαμβάνει την παρουσίαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του καναλιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή θα είναι η ομάδα της στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Θα πέσουν κορμιά στον ΣΚΑΙ - Τα δύο πρώτα ονόματα που «φεύγουν» για Love Island