Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σεζόν είναι έτοιμη να ξεκινήσει σιγά σιγά στο Mega. Έτσι λίγη ώρα αφού κυκλοφόρησε το trailer του Mega Καλημέρα (δείτε το εδώ) βγήκε στον αέρα και το πρώτο trailer για το Πάμε Δανάη. Η Δανάη Μπάρκα θα βρίσκεται στο πόστο της και αυτή τη σεζόν.

Φυσικά στο πλευρό της θα έχει και την ομάδα της, χωρίς καμία αλλαγή. Ο Γιώργος Κρικοριάν, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Άρης Καβατζίκης θα βρίσκονται στο πλευρό της στο σχολιασμό της θεματολογίας.

Στη μαγειρική θα είναι για ακόμη μία χρονιά ο Τίμος Ζαχαράτος, ενώ το κομμάτι της αστρολογίας έχει αναλάβει και φέτος η αγαπημένη Βίκυ Παγιατάκη.

Το trailer του Πάμε Δανάη για τη νέα σεζόν

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Τίμο Ζαχαράτο

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/4) η Δανάη Μπάρκα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει από πέρυσι και στις σχέσεις που της χρεώνουν τόσο με τον Απόστολο Ρουβά όσο και με τον Τίμο Ζαχαράτο.

«Nομίζω ότι τη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κανάλι. Πέρυσι ήταν ένα κανάλι που είχε μόνο εμάς στην ψυχαγωγία, ενώ φέτος είναι ένα κανάλι διανθισμένο. Έχουν έρθει άνθρωποι, υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα με πάρα πολλά πράγματα να δει ο τηλεθεατής οπότε το ένα χέρι βοηθάει το άλλο. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο όλο το επιτελείο του καναλιού.

Σε σχέση με την εκπομπή νιώθω προσωπικά ότι κατάλαβα κάποια λάθη που πέρσι δεν μου άρεσαν και τα είδα και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή. Φέτος, επειδή ακριβώς υπήρξαν και άνθρωποι που με συμβούλευσαν πολύ και τους εμπιστεύθηκα από την πρώτη στιγμή, νιώθω ότι αυτό έχει δαμαστεί και οι ενέργειες όλης της ομάδας έδεσαν, που παίζει μεγάλο ρόλο μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Oι μάγειρες είναι ένα σώμα να γείρεις, ένας ώμος να γείρεις στα δύσκολα. Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει! Εμένα δεν με πειράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, κυρίως οι μάγειρες αφού πάει εκεί το θέμα, είναι υπέροχα παιδιά. Είμαι όντως πολύ τυχερή και για τον Απόστολο και για τον Τίμο φέτος.

Φαντάζομαι ότι είναι και λογικό από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, θα μας δουν μαζί, με ποιον να μου προσάψουν σχέση; Με την Δέσποινα; Είναι παντρεμένη με παιδιά η γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Οι Δεκατιανοί: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της νέας ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ

Ανακοινώθηκε επίσημα - Από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στο Open