Από TV24 Team

Εδώ και λίγες μέρες, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία επιστρέφει στο δυναμικό του σταθμού του Φαλήρου προκειμένου να αναλάβει τη δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο (δείτε εδώ ποια ακούγεται πως θα πάρει τη θέση της στο J2US).

Το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ούτε το όνομα της εκπομπής ούτε και τους συνεργάτες της, αν και τα ονόματά τους έχουν ήδη διαρρεύσει.

Μαρία Μπακοδήμου ομάδα ΣΚΑΙ

Η ομάδα που θα έχει στο ΣΚΑΪ η Μαρία Μπακοδήμου

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε καλή αναζήτηση προκειμένου να βρει τα πρόσωπα που θα ταίριαζαν καλύτερα στο πλευρό της. Την αρχισυνταξία της εκπομπής λοιπόν θα αναλάβει η Χριστιάνα Βαξεβάνη, ενώ στο πλευρό της, η Μαρία Μπακοδήμου θα έχει τη Μαριλού Ρεπαπή, τον Θέμη Καίσαρη, την Παρθένα Χοροζίδου καθώς και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα από το Love it.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, μαζί με τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. Λίγο μετά το «αντίο» της στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια στο τελευταίο Πρωινό), η παρουσιάστρια κλήθηκε να πάρει αποφάσεις για το κανάλι που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της.

Αφού ζύγισε τις επιλογές της, αποφάσισε πως ο ΣΚΑΪ είναι η κατάλληλη επιλογή για εκείνη. Κάπως έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου.

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ έχουν ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια έχει θέσει το δικό της βέτο στο κανάλι (δείτε εδώ ποιο είναι), ωστόσο ο σταθμός πρέπει να φροντίσει να βρει χρόνο για όλες τις εκπομπές που έχει στο πρόγραμμά του και κάπως έτσι ήρθε το πρώτο... όχι.

Σκορδά εκπομπή ΣΚΑΪ

Έτσι αποφασίστηκε, να γίνει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά δίωρη, και όχι τρίωρη όπως είχε αρχικά ακουστεί, δηλαδή να ξεκινάει στις 10:00 και να τελειώνει στις 12:00, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθούν οι Αταίριαστοι. Η παρουσιάστρια θα καλύπτει αποκλειστικά το κομμάτι της ψυχαγωγίας και στη συνέχεια η ενημέρωση θα περνάει στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με κόκκινο καυτό ολόσωμο στην παραλία - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο επίσημο trailer του Love Island

Τζανσού Ντερέ: Πόσα πληρώθηκε για κάθε επεισόδιο στον Άπιστο ως Ασιγιά