Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το περασμένο Σάββατο (14/5), το Survivor 5 αναγκάστηκε να μείνει εκτός αέρα ΣΚΑΪ λόγω του μεγάλου τελικού της Eurovision. Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε χθες (15/5) με ένα καθηλωτικό επεισόδιο, το οποίο μάλιστα σημείωσε εντυπωσιακή τηλεθέαση (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε).

Η σύντομη αλλαγή αυτή στον προγραμματισμό του καναλιού, έφερε τα πάνω κάτω για το παιχνίδι επιβίωσης. Ούτε χθες αλλά ούτε και σήμερα βλέπουμε αγώνισμα ασυλίας.

Πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του Survivor 5 αυτή την εβδομάδα

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι ασυλίες θα ξεκινήσουν κανονικά από αύριο (17/5). Τρίτη και Τετάρτη οι παίκτες θα παλέψουν για την πρώτη και την δεύτερη ασυλία αντίστοιχα ενώ την Πέμπτη (19/5) θα δούμε την αποχώρηση.

Αυτό σημαίνει πως το The Masked Singer θα παραμείνει για δεύτερη εβδομάδα σερί εκτός προγράμματος ΣΚΑΪ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του ριάλιτι επιβίωσης.

H ανακοίνωση του Λιανού για την αποχώρηση της Ναυσικάς

Αναμφίβολα το Survivor 5 έχει δείξει αρκετές φορές πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς κατά καιρούς έχουμε δει περιστατικά που μας έχουν αφήσει άφωνους. Ωστόσο, αυτή τη φορά η ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού μόνο ευχάριστη δεν ήταν.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από τον τραυματισμό της. Οι συνθήκες είναι αντίξοες κάτι που την έκανε να έρθει σε αυτή την τελική απόφαση.

«Βρισκόμαστε εδώ για να σας αναφέρω εξελίξεις που αφορούν και τις δύο ομάδες. Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι που στην αρχή έχει ενθουσιασμό αλλά στην πορεία και δυσκολίες. Είχαμε μια εξέλιξη για την οποία θα ήθελα να σας ενημερώσω.

Όπως γνωρίζετε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στα αγωνίσματα λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει οξυνθεί κι αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο Survivor. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η οικογένειά μου το πήρε σοβαρά...» - Ξέσπασε η Σοφιάνα Αβραμάκη για τις φήμες που κυκλοφόρησαν για εκείνη και τον Άρη

Survivor 5: Έφτασε στην Ελλάδα ο Γιώργος Κατσαούνης - Το απρόοπτο στο αερδρόμιο