Το μεσημέρι της Πέμπτης (7/4), η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την αυριανή (8/4) εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και τον καλεσμένο που θα βρεθεί στο Φως στο Τούνελ προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση της Πάτρας.

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ

Ο καλεσμένος αυτός αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μάνο Δασκαλάκη, τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε, θα μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία πολυαναμενόμενη συνέντευξη, ενώ είναι σίγουρο πως η εκπομπή θα σημειώσει και πάλι ρεκόρ τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσο έκανε την προηγούμενη Παρασκευή).

«Νικολούλη ψόφα» - Χαμός με την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στον αέρα του Φως στο Τούνελ

Με τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της Τζωρτζίνας ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1/4 η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή της, Φως στο Τούνελ.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, η παρουσιάστρια ήρθε αντιμέτωπη με σκληρά σχόλια στα social media, με μερικά από αυτά να ανέβηκαν από προφίλ με το όνομα της Δήμητρας Πισπιρίγκου, την αδερφή της Ρούλας.

«Η ίδια είναι, αυτή είναι τελικά; Εμφανίζεται μία ως Δήμητρα, αδερφή της Ρούλας και λέει “Νικολούλη ψόφα” Τι να πω τώρα, αυτό δείχνει και το επίπεδό σου, τι να πω και τι να σχολιάσω», αντέδρασε η Αγγελική Νικολούλη.

Μετά το μήνυμα που ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, η Δήμητρα Πισπιρίγκου έσπευσε να καλέσει τηλεφωνικά την Αγγελική Νικολούλη ξεκαθαρίζοντας πως δεν κρύβεται η ίδια πίσω από τα μηνύματα και τις υβριστικές αναρτήσεις εναντίον της.

«Γεια σου Δήμητρα, εσύ είπες να ψοφήσω; Εμφανίζεται μία στο διαδίκτυο ως Δήμητρα Πισπιρίγκου και λέει, Δεν θα βρείτε τίποτα εκεί στο τούνελ, Νικολούλη ψόφα, γράφεις και άλλα για την Ρούλα και απειλές. Είσαι εσύ κοπέλα μου;», είπε η Αγγελική Νικολούλη απευθυνόμενη στην Δήμητρα Πισπιρίγκου, με την ίδια να ξεκαθαρίζει για ακόμη μια φορά πως δεν κρύβεται η ίδια πίσω από τις αναρτήσεις.