Αν και η μοναδική τηλεοπτική της επιτυχία της ήταν το «GNTM», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει να είναι το μήλον της Έριδος για τα κανάλια.

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό της με τον ALPHA και έτσι είναι ελεύθερη για να κάνει συζητήσεις και με άλλα κανάλια. Ενα από αυτά είναι το STAR, που φημολογείται πως τη θέλει ξανά πίσω στη θέση κριτή για το ριάλιτι μόδας, που την έκανε γνωστή στην Ελλάδα, αν και η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές πως έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εκείνη. Βέβαια όλα αυτά τα έλεγε όσο υπήρχε ακόμα η Βίκυ Καγιά στο σόου!

Τώρα που δεν τίθεται θέμα επιστροφής του μοντέλου, ενώ και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν ανανέωσε για δεύτερη χρονιά στο «GNTM» (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για την Βίκυ Καγιά), ίσως η Ηλιάνα να το ξανασκεφτεί! Από την άλλη βέβαια και ο ANT1 της έκανε δελεαστική πρόταση για να παρουσιάσει εβδομαδιαία εκπομπή μόδας το Σαββατοκύριακο. Το τι θα αποφασίσει θα το μάθουμε τον Ιούνιο που λήγει και το συμβόλαιό της με τον ALPHA, που έπεσε κυριολεκτικά έξω οικονομικά με την ένταξή της στο δυναμικό του.

Μέχρι τότε, διακοπάρει

Εδώ και καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται εκτός Ελλάδα μιας και έχει ταξιδέψει στην Αμερική μαζί με φίλους της. Η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται πως άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και έχει τελειώσει το Style me up και έχει επικεντρωθεί στην διασκέδασή της.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, η Ηλιάνα έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της στα social media, ωστόσο φαίνεται πως έχουν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ζενεβιέβ Μαζαρί έριξε τα «καρφιά» της για τα ταξίδια και τις αναρτήσεις της Ηλιάνας (διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια ακόμα φωτογραφία από το ταξίδι της στην Τζαμάικα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Από την Πάτρα με αγάπη! Twitter I see you».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου