Ικανοποιημένοι είναι στον ALPHA με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Κούλλης Νικολάου σε πρόσφατη συνέντευξή του, η συνεργασία μαζί του θα συνεχίσει και τη δεύτερη σεζόν, ενώ ο ρόλος του θα ισχυροποιηθεί περισσότερο.
«Ο Ντάνος ήταν ένα δημοφιλές πρόσωπο που μας έδωσε ένα δυνατό push up στο μάρκετινγκ της δουλειάς μας. Παρ’ όλα αυτά, όμως, πρόκειται για έναν πολύ καλό συνεργάτη, στρατιώτη με ήθος, αξιοπρέπεια, ευλάβεια και ταπεινότητα στη συνεργασία του», δήλωσε σχετικά.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα συμβούν πάρα πολλά σε ό,τι αφορά στο σενάριο, γεγονός που οδηγεί στο να προστεθούν κι άλλοι ρόλοι, άρα κι άλλοι ηθοποιοί, δυνατά ονόματα στο καστ του «Τατουάζ».