Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 είναι αποφασισμένοι να «αναστήσουν» τα νούμερα τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, προχωρώντας σε μια σειρά αλλαγών.

Η αρχή έγινε από την αλλαγή του lead in όπου «έφυγε» με συνοπτικές διαδικασίες η καθημερινή κυπριακή σειρά «Τα πέντε κλειδιά» και μεταφέρθηκε στη θέση της η έτερη καθημερινή κυπριακή σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια». Στη συνέχεια, ακολούθησαν αλλαγές και στην «ηγεσία» του ενημερωτικού τομέα όπου διευθυντής ειδήσεων του σταθμού ανέλαβε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα, γινόντουσαν υπό άκρα μυστικότητα συζητήσεις με τον Νίκο Χατζηνικολάου ώστε να μεταφέρει στον ΑΝΤ1 την ενημερωτική εκπομπή «Στον ενικό» αλλά και αναλαμβάνοντας ρόλο σχολιαστή στο δελτίο ειδήσεων. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν και ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Για το τελευταίο, μάλιστα, εκδόθηκε μια λιτή ανακοίνωση από το κανάλι όπου αναφέρει: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017». Από εκείνη τη στιγμή ο δημοσιογράφος δέχτηκε πολλές ευχές για το νέο του ξεκίνημα και έγραψε στα social media: «Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς για τις ευχές σας ενόψει της συνεργασίας μου με τον Αντέννα! Θα δώσω την ψυχή μου για να σας δικαιώσω!»