Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Οι υπεύθυνοι του ALPHA προχωρούν σε αναδιαμόρφωση του προγράμματος με αφορμή την έναρξη του β' μισού της τηλεοπτικής σεζόν αλλά και λόγω ότι ο ανταγωνισμός γίνεται ακόμα πιο σκληρός. Διαβάστε παρακάτω...

Η πρώτη αλλαγή αφορά στο ερωτικό αστυνομικό θρίλερ "Το Τατουάζ" των Βάνα Δημητρίου και Αντρέα Γεωργίου που, πλέον, θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στις 21.50 με διπλά επεισόδια. Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από "Το Τατουάζ" -κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00- όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει, θα έχει την οικογενειακή κωμωδία "Το σόι σου", ενώ κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00 θα προβάλλεται η κωμική σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Διαβάστε παρακάτω...Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:
Ο ALPHA, νικητής στην τηλεθέαση του prime time για το 2017, μπαίνει στη νέα χρονιά στοχεύοντας ακόμα πιο ψηλά. Με αλλαγές ημέρας και ώρας για αγαπημένες εκπομπές, που ανανεώνουν τις συνήθειές μας και φέρνουν μία ώρα περισσότερο «ΤΑΤΟΥΑΖ», μία ώρα περισσότερο prime time!
Από Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, το «ΤΑΤΟΥΑΖ», η πιο δυνατή τηλεοπτική συνήθεια της χρονιάς, επιστρέφει σε νέα ώρα με νέα διπλά επεισόδια. Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στις 21:50 είναι η ώρα του «ΤΑΤΟΥΑΖ», το σίριαλ που δεν το βλέπεις αλλά το ζεις.
Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι μετακομίζουν. «ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ», η σειρά που κέρδισε το γέλιο μας, θα μεταδίδεται πλέον κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. Γιατί από τους συγγενείς σου δεν γλιτώνεις ποτέ!
Νέο ραντεβού και για το σίριαλ που από το 2013 μέχρι σήμερα αποτελεί διαχρονική τηλεοπτική αξία και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Στο «ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ», κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή τα ζευγάρια συντονίζονται στις 21:00.
Το γέλιο μπαίνει σε σειρά. Οι κωμικές καταστάσεις, η συντροφικότητα, οι παρέες είναι εδώ. Αλλά και το πάθος, η ένταση, η περιπέτεια. Κάθε συναίσθημα στη σωστή του ώρα, στον ALPHA της καινούργιας χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ονομα έκπληξη στο DWTS! Η πολιορκία από τον ΑΝΤ1 και η απάντηση…

EPSILON: Ενισχύουν το πρόγραμμα της prime time!

«Το Τατουάζ»: Το κτήνος η Μαργκώ θέλει να σκοτώσει την Αμαλία!

 

TAGS