Ο Δημήτρης Αρβανίτης μετρά πολλά χρόνια στα καλλιτεχνικά δρώμενα και γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες της τηλεόρασης, ενώ μέσα από τα σίριαλ του έχει δώσει ευκαιρίες σε πολλούς ηθοποιούς και ειδικά νεότερης γενιάς. Διαβάστε παρακάτω...

Μετά το τέλος των γυρισμάτων του "4xxx4" ο δημιουργός έχει δώσει όλη του την προσοχή στα νέα projects που έχει στα σκαριά -και δεν είναι μόνο ένα!-, ενώ παράλληλα ετοιμάζει να κάνει ένα σεμινάριο που θα βοηθήσει πολύ τους ηθοποιούς. Το σεμινάριο αυτό αφορά την υποκριτική μπροστά από τις κάμερες στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο και θα πραγματοποιηθεί στις 2,9,16 Δεκεμβρίου 2017 και 13,20,27 Ιανουαρίου 2018. Διαβάστε παρακάτω...

Κάθε συμμετέχοντας οφείλει να παρακολουθεί ανελλιπώς τον κύκλο του σεμιναρίου, να προσέρχεται στην προβλεπόμενη ώρα έναρξης και να συμμετέχει ενεργά σε εργασίες που θα δίνονται μετά το τέλος του κάθε μαθήματος. Επιπλέον, με την εγγραφή θα παραλάβετε δωρεάν το βιβλίο του Δημήτρη Αρβανίτη «Οδηγός επιβίωσης στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο». Διαβάστε παρακάτω..

Σκοπός του σεμιναρίου:

· Η στοχευμένη δράση και η σωστά οργανωμένη υποδομή ώστε το σεμινάριο να μην πελαγοδρομεί σε περιττές φλυαρίες.

· Η κατάρτιση των ηθοποιών στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της υποκριτικής στην τηλεόραση και στον κιν/φο.

· Οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν στην πρακτική εξάσκηση που απαιτείται από έμπειρους καθηγητές που έχουν να επιδείξουν έργο.

· Θα δίνετε η ευκαιρία στους ηθοποιούς που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο να παίξουν μαζί με φτασμένους ηθοποιούς. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι οι φοιτητές να έρθουν σε άμεση επαφή και να τεστάρουν τις ικανότητές τους με καταξιωμένους συναδέλφους τους.

· Μια προσεκτική ματιά στο πρόγραμμα φτάνει για να καταλάβει κάποιος το βαθμό προετοιμασίας και την οργάνωση που θα έχει αυτό το σεμινάριο. Διαβάστε παρακάτω...Το κόστος συμμετοχής για τα 6 Σάββατα ειναι 250€. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: 2106895057 ώρες 10:00-16:30.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Έρχονται νέες εκπομπές στον ΣΚΑΪ -Όλες οι λεπτομέρειες!

Ευαγγελία Αραβανή: Τι θα παρουσιάσει μετά το τέλος του «My style rocks»;

Αποκλειστικό! Ανδρέας Μορφονιός: «Διαβάζω και ακούω παντού ότι θα σκηνοθετήσω την σειρά αλλά η αλήθεια είναι…»