Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και λίγες ημέρες οι ιθύνοντες του ALPHA αποφάσισαν να αντικαταστήσουν την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με μια ενημερωτική εκπομπή, θέλοντας να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό. Έτσι έκαναν πρόταση στον Νίκο Μάνεση να επιστρέψει στη πρωινή ζώνη που έχει «υπηρετήσει» στο παρελθόν και δη με μεγάλη επιτυχία! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η πρόταση έγινε αμέσως δεκτή από τον δημοσιογράφο, ο τίτλος βρέθηκε και δεν είναι άλλος από το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», η πρεμιέρα έχει οριστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, η φωτογράφιση έγινε στις αρχές της εβδομάδας και τώρα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...«Συντάκτης, ρεπόρτερ, άνκορμαν, παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών, ταξιδιώτης... Έχοντας μαζί του τα «εργαλεία» της δουλειάς, το κασετοφωνάκι, την κάμερα, το μικρόφωνο, το σακίδιο, ο Νίκος Μάνεσης είναι πάντα παρών, καταγράφει και μας μεταφέρει όσα συμβαίνουν γύρω μας και ό,τι αξίζει να γνωρίζουμε.
Τη νέα τηλεοπτική χρονιά, ο έγκριτος δημοσιογράφος επιστρέφει στον δρόμο που χάραξε από πολύ νωρίς, το 1999, στην ελληνική τηλεόραση, αυτόν του infotainment. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Μετά από 18 χρόνια, ο Νίκος Μάνεσης κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά και φέρνει στη μικρή οθόνη την εναλλακτική ενημέρωση, μέσα από τη νέα γενιά infotainment, όπου το παρασκήνιο γίνεται συχνά προσκήνιο. Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, το χιούμορ, τα σχόλια, τα πρόσωπα, οι εκπλήξεις και οι ιστορίες εναλλάσσονται με σκοπό να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν τον τηλεθεατή.
Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το νέο πρόγραμμα του Alpha και διεκδικεί την προσοχή μας κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 13:00».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«4 Χ 4»: Οι πρωταγωνίστριες που εκδικούνται τους… άντρες τους!

«Κόκκινο νυφικό»: Αυτή είναι η υπόθεση της σειράς!

«Ζωές παράλληλες»: «Εκανα καταγγελία στον πατριό μου για απόπειρα βιασμού»