Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Τα τέσσερα παιδιά αποφασίζουν να «σπάσουν» τον όρκο τους και να αναζητήσουν ο ένας τους γονείς του άλλου, ώστε να βρουν και δότη για τον Γιάννη. Ωστόσο, απ’ ό,τι αποδεικνύεται, μόνο οι έρευνες της Μαρίνας είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ετσι δεν αργεί να αποκτήσει άμεση επαφή με τη μητέρα της Ελένης, Λία, και μάλιστα να μάθει ένα μεγάλο μυστικό... Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Από την πρώτη στιγμή που γνωρίζονται η Μαρίνα με τη Λία καταφέρνουν να αποκτήσουν μια καλή σχέση. Πολλές φορές, μάλιστα, η πρώτη αντιλαμβάνεται τη συμπεριφορά της, η οποία είναι περίεργη όταν συναντά τον νέο διοικητή Σάββα. Γι’ αυτό το λόγο δεν αργεί να κάνει και κάποιες έρευνες για το ποιόν αυτού του άντρα, καθώς καταλαβαίνει ότι μάλλον κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους και η Λία ταράζεται συνέχεια.
Ο καιρός περνά και οι δύο γυναίκες έρχονται πολύ κοντά, με τη Μαρίνα να προσπαθεί να «ψαρέψει» γενικά για τη ζωή τής. Οι φόβοι της Λίας συνεχίζονται, κάτι που καταλαβαίνει η Μαρίνα η οποία και τη ρωτάει γιατί αναστατώνεται όταν ακούει για τον Σάββα και αποφεύγει να δώσει κάποια απάντηση. «Κάθε φορά που τον βλέπεις αλλάζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η διάθεσή σου. Αναστατώνεσαι», της λέει αλλά η Λία προσποιείται ότι δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως και όλα είναι ιδέα της. «Δεν ρωτάω από περιέργεια αλλά νοιάζομαι για σένα και θέλω να βοηθήσω», συνεχίζει η Μαρίνα, με τη Λία να διακόπτει οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα καθώς έρχεται σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Ο άντρας μου απέκτησε μια οικογένεια»: Αυτή είναι η υπόθεση της νέας καθημερινής σειράς του STAR!

Αποκαλυπτικό! Ανατροπή στο φινάλε του «Μπρούσκο»!

«Ζωές παράλληλες»: Τα 5 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην TV