Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το αν η Κατερίνα Καινούργιου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα παραμείνει στη ζώνη της ή θα κινηθεί στο slot 10 με 1. Σας είχα γράψει και πριν λίγο καιρό πως κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν έχει αποφασιστεί, όπως είχαν αναφέρει κάποιοι, και πως απλά οι ιθύνοντες έχουν κάνει κάποιες σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Το tv-24.gr έκανε ρεπορτάζ και σας το παραθέτει. Το Epsilon εξέφρασε στους συντελεστές του "Φτιάξε Καφέ να στα πω" την ικανοποίηση για την αξιοσημείωτη άνοδο στην τηλεθέαση και στο πλαίσιο αυτό έγινε μία πρώτη συζήτηση με σημαντικά πρόσωπα της εκπομπής για το πως θα τους φαίνονταν η μετακίνηση στη ζώνη 10 με 1.

Η ομάδα δηλώνει διατεθειμένη να ακολουθήσει πιστά κάθε απόφαση του καναλιού, αν και πιστεύουν πως θα ήταν συμφέρον να παραμείνουν στην ίδια ώρα. Είναι μία ζώνη που χτίζεται σιγά σιγά και ενδεχομένως μία αλλαγή να αποπροσανατόλιζε το κοινό.

Πάντως το ότι λίγο πριν τις 10 το πρωί ανεβαίνουν τα νούμερα δεν μπορεί να θεωρηθεί λόγος αλλαγής γιατί έτσι και αλλιώς η τηλεθέαση χτίζεται από νωρίς το πρωί.

Στο τέλος του μήνα πάντως θα ξεκαθαριστεί το τοπίο και μέχρι τότε ίσως να γνωρίζουμε και σε μεγάλο βαθμό τη δομή του προγράμματος του Epsilon την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr

Οι τρεις λόγοι για τον μεγάλο προβληματισμό στον ALPHA

«Μπρούσκο»: Σοκ! Η Αναστασία έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη!

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Δυσάρεστες εξελίξεις! Οι φόβοι της Ελισάβετ για την υγεία του Παύλου επιβεβαιώνονται!