Η Αλεξάνδρα Τσόλκα, χειμαρρώδης όσο ποτέ, μιλάει έξω από τα δόντια για το τηλεοπτικό θέμα των ημερών, το Survivor. Η δημοσιογράφος αναφέρεται στον κερδισμένο ΣΚΑΪ και τον Σάκη Τανιμανίδη, σε συνέντευξη που δίνει στη Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα.

Πώς είδες την τηλεοπτική σεζόν μέχρι τώρα;Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...

 

Μάλλον αγωνία μου προκάλεσε η τηλεόραση φέτος στο σύνολό της. Το κλείσιμο του Mega, όλος ο πανικός με τις άδειες των καναλιών το φθινόπωρο, η συρρίκνωση της ενημέρωσης, η σταδιακή εξαφάνιση της μυθοπλασίας, η νεκρανάσταση προγραμμάτων που έμοιαζαν γραφικό τηλεοπτικό παρελθόν και η επικράτηση του Survivor, ως Hunger Games εφιαλτικής πραγματικότητας που βαφτίζεται διασκέδαση, αυτά με τρομοκράτησαν! Και το μέλλον μοιάζει ακόμα χειρότερο από πλοκή βιβλίου ή ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Υπήρχαν νικητές;

Οι σταρ της ψυχαγωγίας είδαν τις εκπομπές τους να μην έχουν κοινό. Οι σεναριογράφοι και οι ηθοποιοί να μην έχουν τόπο να πουν τις ιστορίες τους και να καλούνται σταρ της υποκριτικής για σίριαλ με αμοιβή -και αν τα πάρουν- 700 ευρώ το μήνα. Μόνος κερδισμένος σε νούμερα ο ΣΚΑΪ με το Survivor και ο Τανιμανίδης που ζει χορτάτο σταριλίκι στον Άγιο Δομίνικο. Ο άνθρωπος αυτός, δε, είναι πολύ πιο συμπαθής από διάφορους τηλεστάρ μας.Δείτε επίσης στο tv-24.gr

Επιστρέφει ο Πέτρος Μπούτος στην τηλεόραση…

Η άφιξη της Ελεονώρας… προκαλεί προβλήματα στον Βαγγέλη Περρή!

Επιστροφή για τη Σίσσυ Χρηστίδου στην tv! Και δεν θα είναι μόνη…