Την πικρία του για την τηλεθέαση σε επίπεδα ρεκόρ που συγκεντρώνει το Survivor εξέφρασε μιλώντας στη Βουλή ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης.

Στο περιθώριο της ενημέρωσης της Βουλής για τα πεπραγμένα της δημόσιας τηλεόρασης ο κ. Ταγματάρχης ρωτήθηκε σχετικώς και απάντησε:Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



«Το βλέπει ο γιος μου, το βλέπει η κόρη μου αλλά εμένα δεν με αφορά, δεν μπορώ να το δω! Δεν με αφορά η αισθητική του», είπε. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το 75% των Ελλήνων παρακολουθεί δύο γυναίκες να τρέχουν με μια πέτρα στο λαιμό για να κερδίσουν μια τυρόπιτα» τόνισε αναφερόμενος στο Survivor.

Ο κ. Ταγματάρχης δεν έκρυψε και το παράπονό του γιατί την ώρα που μεταδιδόταν στην ιδιωτική τηλεόραση το reality, η ΕΡΤ προέβαλε εκπομπή που συγκέντρωνε χαμηλή τηλεθέαση. «Εμείς προβάλαμε ειδική εκπομπή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση με πολύ σοβαρούς επιστήμονες και πιάσαμε μόνο 1,5%» είπε και πρόσθεσε «Το Survivor είχε 65%. Ό,τι και αν κάναμε σε τέτοια ποσοστά θα παραμέναμε», κατέληξε ο κ. Ταγματάρχης.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Θα συνεχίσει και του χρόνου να ¨ψήνει¨ καφέ η Κατερίνα Καινούργιου στο Έψιλον; Όλο το ρεπορτάζ…

Πανικός στον Σκάι! Αλλάζει ώρα προβολής τo Survivor; Τι έχει συμβεί;

Αποκλειστικο! Τι λέει ο ΣΚΑΪ για τα πρόσωπα που ακούγονται για το δεύτερο ¨Survivor¨;