Συνεχίζει να σαρώνει το ¨Survivor¨ στους πίνακες τηλεθέασης...Χθες το ριάλιτι επιβίωσης του Σκαι κατάφερε στο σύνολο να συγκεντρώσει το 45,9% στο σύνολο του κοινού,ενώ στις νεαρές ηλικίες 15-44 σημείωσε το 63,2%.Η Agb ήταν πολύ γενναιόδωρη με την εκπομπή παρά το γεγονός πως είχε διαρρεύσει το ότι ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Πάνος Σμυρναίος και παρόλα αυτά η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Τα χθεσινά νούμερα ήταν πιο υψηλά (κυρίως στο σύνολο) σε σύγκριση με την προηγούμενη Πέμπτη.Στο σύνολο σημείωσε το 41,5% και στο νεανικό κοινό 61,6%.Μάλιστα,εκείνο το επεισόδιο ήταν το πρώτο μετά την είδηση του ατυχήματος των Ειρήνη Κολιδά και Μάριο Ιωαννίδη.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

To «Survivor» εξόντωσε τον ανταγωνισμό, άνοδος για το «Έλα στη θέση μου», πτώση για «Το σόι σου», εντυπωσιακά νούμερα για τις «Δικογραφίες»

«Shopping Star»: Τα νούμερα τηλεθέασης για τον μήνα Μάρτιο που το ανέβασαν στην κορυφή! Έσπασε όλα τα ρεκόρ η Βίκυ Καγιά…

Το «Survivor» ο απόλυτος κυρίαρχος, άνοδος για το «Deal» και το «Lucky Room», υψηλά νούμερα για το «Έλα στη θέση μου», στον πάτο το «Star Academy»

 

TAGS