Το χθεσινό επεισόδιο του "Survivor" ήταν πολύ πιο διαφορετικό από τα άλλα και κίνησε το ενδιαφέρον τον τηλεθεατών. Ο αγώνας ασυλίας έγινε αγώνας με έπαθλο φαγητό, συγκεκριμένα γλυκό, και στο συμβούλιο του νησιού οι ομάδα των "Διάσημων" αποφάσισε να στείλει στους "Μαχητές" τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο μπορεί να μην έκανε τα 70αρια που βλέπαμε στην αρχή αλλά σημείωσε αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης για ακόμη μια φορά. Συνέχεια παρακάτω...

Συγκεκριμένα το ριάλιτι του ΣΚΑΙ σημείωσε 44,4 σύνολο και 58,8 νεανικό κοινό. Την προηγούμενη Δευτέρα βέβαια είχε σημειώσει πιο υψηλά νούμερα ύψους 46,6% σύνολο 64,5% νεανικό κοινό, πράγμα που σημαίνει πως χθες είχε πτώση 2% στο σύνολο και σχεδόν 10 μονάδες στο νεανικό κοινό. Να σας τονίσουμε πως όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και ακούστηκε το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα η τηλεθέαση άγγιξε το 67,8%!

Για άλλη μια φορά κανένα αντίπαλο πρόγραμμα δνε μπόρεσε να συναγωνιστεί το παιχνίδι επιβίωσης εκτός από του "Ράδιο Αρβύλα" στον ΑΝΤ1 η οποίοι κατάφεραν αν κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και συγκέντρωσαν ποσοστό ύψους 39%!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr

Πώς υποδέχθηκε το κοινό την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Νικολόπουλου στο Epsilon; Δείτε τα νούμερα που σημείωσε…

Σάρωσε και τον Μάρτιο το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη…

Στο βάθρο της τηλεθέασης η Φαίη Σκορδά! Δείτε το απίστευτο ρεκόρ που σημείωσε τον Μάρτιο…